KOD lakieru

SEBEK

Nowy
Auto
Black 159 1.9 JTDm 150 KM 2007 r.
Panowie czy można wyczaić kod lakier po numerze VIN (ZAR93200000275924) jakby ktoś mógł pomóc to z góry dziękuje.
I jak już lakier ma te swoje 7 lat to kupować odcień jaśnieszy? Jak to dobrać?

Jedz do mieszalni i tam dobiorą Ci lakier konkretnie pod Twój odcień

Kod lakieru jest na klapie bagażnika w sedanie, chyba z lewej strony. W instrukcji (znajdziesz na stronie w przyklejonym temacie) jest dokładnie napisane gdzie tego szukać.

Komputerowe dobrieranie odcieniu, to najlepsza sprawa :)
A w SW też jest na klapie tyle, że po stronie pasażera.

ja zadzwonilem do aso i podalem vin po chwili mialem kod koloru

j/w komputerowe dorabianie jest najlepszym rozwiązaniem. Możesz wyjąć klapkę paliwa i z nią ruszyć do mieszalni :)

Dokładnie, ja własnie tak dobierałem ostatno lakier. Podałem w mieszalni nazwę i kod lakieru i do tego klapkę od wlewu paliwa i na następny dzień miałem swój kameleon:)

Odkopuje temat ponieważ mam problem ze znalezieniem dokładnego kodu lakieru, posiadam sedana i nigdzie na klapie bagaznika nie widzę numeru... Proszę o instrukcje gdzie on się znajduje lub obrazkowo.

Może miałeś malowaną klapę i odkleili tą naklejkę z kodem

Możliwe bo niestety nigdzie niema ani naklejki ani wybitego numeru, po Vin istnieje możliwość sprawdzenia ?

eee...nie jestem pewny do konca ale wydaje mi sie,ze to nie blu cosmo..
blu cosmo lapie odcienie..np. zielony w sloneczku

moge sie mylic ;-}

acha,bo zapomnialem...ja mam blu cosmo ;-}

- - - Updated - - -

trudno,napisze tutaj bo jedna polowa mozgu spi a druga poszla do toalety....

rooney,jak pojde z psem to zajde do garazu i sprawdze czy mam ten kod...zdjec mam milion ale nie potrafie stworzyc galerii ;-}

i chcialbym potwierdzic ; kod 428 met. po prawej stronie klapy bagaznika na krawedzi...duza czytelna nalepka

Ostatnia edycja:
Ile było sztuk lakieru nr 428 ? mi szwagry100 mówili jak potrzebowałem dokładkę po zdarciu :D,że 50 tys i to wersja limitowana,ale czepmy się tego ile sztuk ? dzwoniłem też do Ary taka firma co robi lakiery zaprawkowe z taką papugą w logu na pewno znacie prawie w każdym sklepie to widziałem mówili,że to kolor zastrzeżony i już im nie wolno go robić i lakiernik mówił,że możliwe o 50 tys sztukach bluecosmo nr 428 ? jakie jest wasze zdanie ? może ktoś coś wie ? Pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót