piotr_alex
Nowy
- Auto
- Crosswagon 2005r & 159 1.9JTD 16V 2008r
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
cysio napisał:Moja też jest rozsypana ale "połapana" opaskami i na razie jakoś się trzyma. Na wiosne planuję wymianę na nową. Na allegro widziałem w cenach od 70-90zł, ktoś wie ile kosztuje oryginał dla porównania? Aluminiowa wydaje się być trwalsza, ale znacznie droższa.
Moje zdanie jest takie, że powinna być. Chociaż jest od groma samochodów bez osłony i jeżdżą.
Dokładnie tą, gosc wysyła wiec nie bedziesz mial problemu. Chłopaki z pomorza prosili go jeszcze aby dał wiecej tej izolacji zeby nie było ryzyka ze cos sie przytopi, ale pewnie juz tak robi we wszytskich płytach, u mnie sie spisuje b.dobrze.piotr_alex napisał:Paweł156, zakładałeś taką?: http://allegro.pl/item295...producent_.html
Fajnie wygląda, ale problemem może być tu jej masa, mocowania osłony są przewidziane na przenoszenie mniejszych sił, może się zdarzyć (oby nie) że nie wytrzymają sił bezwładności osłony na nierównościach i osłona po prostu odpadnie.