Dorabianie klucza - kluczyk CODE3 AR 156 FL - czy ktoś to przerabiał???

• Autor wątku Autor wątku marcinwroc25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marcinwroc25

Guest
Witam, proszę o pomoc został mi już tylko 1 czarny "scyzoryk" z 2 przyciskami. Byłem w kilku miejscach we Wrocku ale nikt nie dorobi albo za tysiaka - trochę dużo jak dla mnie. Karty kodowej nie mam... i to też dopiero teraz odczuwam. Czy ktoś z Koleżanek lub Kolegów wie gdzie dorobię tanio taki klucz.

( jeśli nie wtym miejscu zakładmten temat to proszę admina niech go przeżuci tam gdzie trzeba)

- a do czego byłaby ci potrzebna w tym przypadku karta kodowa.
- ona zawiera tylko kod loginu do wejścia do programu obsługi kluczy.
- klucz z CODE-3 to trudna sprawa.

Witam, Bubu321... dzięki za zainteresowanie o karcie tak tylko nadmieniłem. Byłem u gościa w Hali Targowej powiedzieli że są w stanie to zrobić ale za tysiąc.

Popytam w ASo może jakaś promocja... dla Alfaholików ...cy cóś ...
Pozdr

czytałem na forum jak ktos przyklejał ten "nadajnik" imo do tej antenki przy stacyjce, to po części załatwiało by problem imo pozostaje tylko sprawa z centralnym

Niestety w kwesti kluczykow ASO ma monopol. I raczej nic sie nie zmienilo od czasu kiedy sam na przełomie 2009/10 dorabialem code3 w ASO - ok 1000zl
Tyle ze ja mialem karte kodowa.

Ja dzwoniłem na początku roku do JATY w Świdnicy bo niestety też muszę dorobić ,tam klucz chyba 700 ale jeszcze kodowanie to w sumie 900 no i niestety tak jak pisał kolega wyżej to raczej monopol aso.

podjedź na ul Lwowską , w pobliżu krzyżówki z Pereca, to będzie chyba numer 6, naprzeciwko kawiarni Spychała.
Gość ma sprzęt do dekodowania kluczyków, atesty, i różne certyfikaty przysięgłego ślusarza. Dorabia wszystkie kluczyki i wcale nie jest drogi. A jeżeli nie da rady to Ci powie gdzie uderzyć.
Co do ceny , nie chce podawać ogólnie, umawia się indywidualnie. Mój kluczyk wycenił na 200 jak bym chciał. Z zdekodowaniem( nie mam karty) i ponownym zakodowaniem dorobionego.
Ponieważ pytałem tylko z ciekawości to dał mi na kartce klucz kodowy mojego kluczyka. Nie te 4 cyry z karty ale kilak rzędów cyferek, na podstawie któych można dorobić kluczyk, nawet go nie mając.Ale juz zgubiłem tę kartkę. ;)

- code-crypto3, uszom nie wierzę, ale warto sprawdzić.

Dzwoniłem na Lwowską i czekam na odp. Dzięki RobertWroc.

Mam jednego magika tylko że w uk, dorabiał mi klucz gdy zgubiłem, a muszę mieć zawsze 2, tak mnie już życie nauczyło.
Wydrukował mi nawet g-cod do cnc jakbym w przyszłości miał problem z grotem.
Czyli dają już radę z code3

Witam.
Mam jeden kluczyk, ale żeby żeby być przezornym chciałem dorobić zapasowy (scyzoryk 2 przyciski).
Kupując używany klucz, dorabiając grot jestem w stanie zaprogramować ten klucz w mes-ie?
W mes przy moim modelu nie ma funkcji - nadwozie, bo chyba tam się to robi.
Proszę o ewentualne podpowiedzi.
Pozdrawiam.

Witam. Podłączam sie pod temat. Jak to jest teraz z dorabianiem klucza code-3? Jesli karte z kodami posiadam. Co trzeba kupić i zrobić zeby dorobić drugi kluczyk

Amortyzatory
Powrót