Jak poznac amortyzatory do sport packa

• Autor wątku Autor wątku szwed25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

szwed25

Guest
Zakładam temat bo nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Chodzi mi o to jak mam poznać amortyzator do sport packa jakieś wymiary wysokość itd. nie chodzi mi o numery bo na przykład na moich oryginalnych brak była jakaś naklejka ale nie da się jej odczytać a napewna są to oryginalne od sport packa.Był bym wdzięczny jeżeli ktoś mógł by mi podać jakieś wymiary

Na przednich masz numery wybite. Jak zdemontujesz to odczytasz. Później po numerze opcji wyszukasz sobie w EPER jakie mają być na tył.

Dobrze kolega twardy prawi.
Po niczym innym jak po numerze wybitym na amortyzatorze nie dojdziesz.
Numery są do odczytania tylko po demontażu, choć jest sposób z lusterkiem, ale jak amor jest przyrdzewiały, brudny to ciężko :P

bo szukam tych numerów i nigdzie ich nie widziałem one sa pod tym kielichem amortyzatora co trzyma sprężynę ? Małem naklejke ale z naklejki nic nie zostało Zaraz bede szukał tych numerów dzięki koledzy

Jak jest przykręcony amortyzator na aucie, jak patrzysz pod kielichem na wprost, to one są dokładnie po drugiej stronie :D

EDIT:
Kuźwa ale faza z tym pająkiem w Twoim avatarze, myślałem, że mi coś po ekranie biega :D :D :D

ach po drugiej stronie to juz nie tak łatwo ale luster mam pod dostatkiem to niebedzie tak zle :)

Amortyzatory
Powrót