Może ktoś doradzi jakie opony letnie kupić , mam na oku DUNLOP SP SPORT FASTRESPONSE 195/65/R15 91 V. Miałem Goodyery Ekselens ale ząbkowały i już ich nie kupię bo na reklamacji firma mnie olala . Zimówki nie a letnie żąbkowały > Pozdrawiam.
Może ktoś doradzi jakie opony letnie kupić , mam na oku DUNLOP SP SPORT FASTRESPONSE 195/65/R15 91 V. Miałem Goodyery Ekselens ale ząbkowały i już ich nie kupię bo na reklamacji firma mnie olala . Zimówki nie a letnie żąbkowały > Pozdrawiam.
KaKa
a ktoś probował regenerowac opony??
Podobno można nakładac nowa warstwe??
Ja Goodyeary F1 miałem 205/55/16
W tym sezonie wezme to samo tyle ze profil 45 albo 50
słyszałem przeróżne opinie nawet takie ze komus nałożona warstwa gumy odpadła hahaNapisał b.pawelek
wiec nie wiem ale mysle ze takie opony nadaja sie najlepiej do zabawy , opona ma byc pewna a nie ze wejdziesz w zakret i Bog jeden wie co sie moze stac :mrgreen: na gumkach nie warto oszczedzac :mrgreen: :wink:
pozdro
mysle że to zdanie mówi wszystkoNapisał robak#21
ja nie wiem czy nie sproboje szerokosci 215 ale boje sieze z auta bedzie muł.
xxx
te opony to już trupy i je wywal. Guma się stażeje nawet jeżeli nie jest zużyta wizualnie.
Ja zawsze staram sie kupowac opony jak najnowsze. Guma parcieje i w ogole. Jazda na tych ze względu na duże siły i np temperatury działąjące w trakcie jazdy jest niebezpieczna.
nalewki to index predkosci max 160km ale to juz z gornej polki szczerze odradzam.guma 10 l to juz szmelc a na bazarze sa 16 na sprzedaz :mrgreen:
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest