A
arek
Guest
potrzebuje dobrych gum na przedni stabilizator gdzie je można dostać .ponieważ nasze polskie niewyjeżdziły nawet 7 000 ,albo poliuretan słyszałem że bardzo dobre są pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bo taka właśnie jest - dzięki rozcięciu łatwo ją zakładasz na stab. a potem zaciskaszbo guma mi wygląda na rozciętą
bo taka właśnie jest - dzięki rozcięciu łatwo ją zakładasz na stab. a potem zaciskasz
średnica gra rolę - bo jak np założysz gumę fi 21 na na stab. 26 mm ( bedzie latać jak żyd po pustym sklepie )
nie jestem anty jude :lol:
a gdzie to mają gumy na stab. do 156 o fi 26mm ? nie słyszałem o takim ( chyba że już za mało pamiętam ze 156 ale mam w głowie coś ok 21mm )
a italtechnik - też mogę polecić bo coś tam się brało i było ok
Jeździłem na pu na stabilizatorze w swojej 156 chyba ze dwa lata, po czym sprzedałem tą Alfę. Wszystko było jak należy. Mankament jest taki, że czasem popiskują, ale gumy również mają do tego tendencję.Czy ktoś może się wypowiedzieć jak się sprawują poliuretany? Temat ma już 2 lata więc może jakieś opinie obiektywne się pojawią A jak w końcu jest z tą średnicą? Interesuje mnie w JTS`ie, można gdzieś znaleźć konkretne info czy trzeba mierzyć?