Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nieprawda, mam Gatesa i jest okgdzieś czytałem ,że gates ma jakieś inne kształty niż są na wałkach chociaż to tylko w ts , pozatym contitech jakoś wydaję mi się lepszym wyjsciem
kolega w 2.5 V6 conti, w klekocie u siebie tez mam conti, gates to na klinowy ewentualnie
Nieprawda, mam Gatesa i jest ok
Uzasadnij skoro wrzucasz cos "na smietnik" bo kazdy powie to co ma a nie potrafi uzasadnic. Proponuje zapoznac sie z firma Gates blizej i wtedy rzucac teorie.
Sorry, ale ja tu żadnego uzasadnienia nie widzę... może raczyłbyś to zrobić???
A ile masz już -BamBosZek- zrobione na tym gatesie?
Aha... czyli uważasz że twoje uzasadnienie "bo ja mam, to jest dobre" jest bardziej logiczne od innych...? interesujące
Koledzy napisali, że do TS'ów najprawdopodobniej się nie nadaje, ale to nieważne bo Ty masz w V6 i jest dobry... ciekawe podejście do sprawy
To ja tez mogę powiedzieć, że piję wodę niegazowaną i ja uważam że jest dobra... a co, mogę tak powiedzieć![]()
gdzieś czytałem ,że gates ma jakieś inne kształty niż są na wałkach chociaż to tylko w ts , pozatym contitech jakoś wydaję mi się lepszym wyjsciem
Nieprawda, mam Gatesa i jest ok
To, że zaprzeczyłeś Luki83'iemu opierasz na tym, że masz założonego Gates'a i jeździsz czy masz jakieś doświadczenia z oboma paskami takie, w których mogłeś ocenić, że są takie same lub któryś jest lepszy ?