Dobry wybór ?

• Autor wątku Autor wątku JTD
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

JTD

Nowy
Auto
AR 156 1.9 JTD 105 KM 2000r Opel Astra SW 1.9 CDTI 101 KM 2007r.
Ogólnie rzecz biorąc to wolał bym dołożyć około 50 zł i mieć gwarancję, że mi to nie padnie po krótkim czasie. Pamiętaj też, że gwarancja jest tylko wtedy ważna gdy wymiana jest wykonywana w warsztacie mechaniki samochodowej i masz na to paragon.

Szczerze to bardzo bym się obawiał wkładać takie coś to swojego samochodu, bo warte są tyle ile kosztują (MAXGEAR :(). Gdybym mógł tobie doradzić to szukaj raczej w SNR, SKF lub FAG... dasz jakieś 50 do 100 zł więcej ale na pewno się nie zawiedziesz. Pozdrawiam

Heyka,
najbardziej podoba mi się propozycja nr.2............................................ cholera 18 lat w zawodzie ale o:
MAXGEAR - GERMANY-"RENOMOWANEJ"

nigdy nie słyszałem !!!!

Kolego jak już chcesz 'dobre" z gwarancją to tak jak napisali Ci koledzy proponuję SKF
Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
ALE JEŚLI ZAKŁADASZ SAM TO GWARANCJE MOŻNA SOBIE W BUTY WŁOŻYĆ...
NIE TWIERDZE ŻE JESTEM ZWOLENNIKIEM TANICH ŁOŻYSK W COUPE MIAŁEM JAKIEŚ "NO NAME" BYŁY NIEBO TAŃSZE ALE NIE TAŃSZE OD MAXGEAR I DO SPRZEDARZY AUTA ŚMIGAŁY. a CO DO SAMYCH MAXGEAR TO KOLEGA TAKIE ZAŁOŻYŁ DO SIERRY NA TYLNE PIASTY. niE WYTRZYMAŁY PRZEJAZDU OD MECHANIKA DO DOMU CZYLI JAKIEŚ 5KM.

Amortyzatory
Powrót