M
madtoc
Guest
kolega doradził żeby rzucić na forum,
więc proszę o pomoc
więc proszę o pomoc
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
jestem zainteresowana kupnem programu i inter. do mojej alfy doradź mi coś może nawet podaj linki na allegro, kable na allegro widziałam ale kompletnie się na tym nie znam. Dzięki z góry za pomoc
nie chcę sie ujawniać bo nie będziecie ze mną gadać, bo baba to się na autach g**** zna
tutaj akurat na "baby" to się chłopy rzucają jak pies na kiełbasę i szybciej "baba" dostanie więcej pomocy ( i czasem ofert matrymonialnych) niż facetnie chcę sie ujawniać bo nie będziecie ze mną gadać, bo baba to się na autach g**** zna![]()
więc przy każdym pytaniu radzę podkreślać , że pyta młoda piękna kobieta o słabej znajomości mechaniki elektryki itp
nawet czasem dojadą i naprawią za free
nuuuuudaI tutaj Bocian ma rację![]()
powiedz coś nowego
Powiem tak.... sam pewnie podjechałbyś i pomógł koleżance z forum![]()
mój mąż długo pracuje i nie ma mi kto mojej belli teraz naprawiać a jak ma czas to dopieszcza swoją kappę
też tak myślę. No nie wiem czy pozwolę