• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

JTD nowy program doagnostyczny tylko do obsługi JTD

• Autor wątku Autor wątku madtoc
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    jtd
M

madtoc

Guest
kolega doradził żeby rzucić na forum,
więc proszę o pomoc

- a kurde to jest mój przyklejony temat, ale trudno jakoś wytrzymam.
- a pytanie było tak jak poniżej dotyczyło JTD 2.4 z 1999 roku, tylko miało być ogłoszone w tym przyklejonym temacie,

Kod:
jestem zainteresowana kupnem programu i inter. do mojej alfy doradź mi coś może nawet podaj linki na allegro, kable na allegro widziałam ale kompletnie się na tym nie znam. Dzięki z góry za pomoc

przyznam że się na tym nie znam, potrzebuje kabel do kompa (interfejsa) i oprogramowanie odpowiednie do jtd (kolega na priw nic mi nie polecił bo twierdzi że z jtd są problemy)

Czekam na porady co kupić, jakieś linki na allegro, cokolwiek... i trochę wiedzy na ten temat

Co polecacie konkretnie dla 2.4 jtd 1999r, (136 km)

Dzięki i sorry bubu 321

Ostatnia edycja:
- ważne abyś dostał dobre odpowiedzi i aby ten interfejs zadziałał.

nie chcę sie ujawniać bo nie będziecie ze mną gadać, bo baba to się na autach g**** zna :)

nie chcę sie ujawniać bo nie będziecie ze mną gadać, bo baba to się na autach g**** zna

Wcale nie :P
Nie wiem dlaczego w ogóle tak uważasz :) Przecież nie jesteś jedyną kobietą na forum, i jakieś tam pojęcie masz :)

nie chcę sie ujawniać bo nie będziecie ze mną gadać, bo baba to się na autach g**** zna :)
tutaj akurat na "baby" to się chłopy rzucają jak pies na kiełbasę i szybciej "baba" dostanie więcej pomocy ( i czasem ofert matrymonialnych) niż facet

więc przy każdym pytaniu radzę podkreślać , że pyta młoda piękna kobieta o słabej znajomości mechaniki elektryki itp
nawet czasem dojadą i naprawią za free
:lol:

no ładnie się temat rozwinoł hehe
mój mąż długo pracuje i nie ma mi kto mojej belli teraz naprawiać :( a jak ma czas to dopieszcza swoją kappę
nie zapomnę tych wieczorów w smarze po uszy :) przy wymianie przegubów

:dance3:specjalne podziękowania dla malina

Ostatnia edycja:
mój mąż długo pracuje i nie ma mi kto mojej belli teraz naprawiać a jak ma czas to dopieszcza swoją kappę

To dla żony powinien sobie odpuścić Kappę :D

Ale pewnie jeszcze będzie chciał podłączyć ją kabelkiem pod FESa ;)

Amortyzatory
Powrót