• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

błotniki przód 156 przed i po lifcie - różnice

rycho181

Nowy
Auto
AR 156
Witam.
Mam pytanie jak w temacie. Jakimi szczegółami różnią się błotniki przednie w 156 przed i lifcie?
Zaliczyłem ostatnio stłuczkę i muszę wymienić błotnik z prawej strony na nowy. Kolega chce mi ostro wmówić że różnic nie ma i błotnik przed liftem będzie pasował do mojej 156 po lifcie, ja jednak nie dowierzam na słowo i chciałbym wiedzieć na 100%.
Proszę o podpowiedź.
Pozdrawiam

Dzięki za odpowiedź, a nie orientujesz się może jak z mocowaniami?
Przyglądałem się na zdjęciach i widziałem że delikatnie się różnią, szczególnie mocowanie z przodu (wygląda na inne), wydaje mi się również że nieznacznie rożni się profilem przy nadkolu (wydaje się większe)?

Amortyzatory
Powrót