• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] czarne kierunkowskazy boczne

• Autor wątku Autor wątku ***mach***
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zdzierstwo niesamowite, za coś co warte jest 5zł trzeba zapłacić 50.Legalne jest jeśli światło ma odpowiedni kolor, czyli pomarańczowy.

***mach*** napisał:
zy warto takie kierunkowskazy załozyć do mojego czarnego sprotwagona.
nie warto, tandeta straszna, kupiłem takie same tylko ze białe, przeciekały, próbowałem uszczelniuc ale to nic nie daje.

Re: czarne kierunkowskazy boczne

***mach*** napisał:
znalazlem takie cos na allegro http://allegro.pl/item341298781_kierunkowskaz_migacz_bok_clear_czar_alfa_romeo_156.html
jeszcze nie widzialem tego na żywo i zastanawiam sie czy warto takie kierunkowskazy załozyć do mojego czarnego sprotwagona. Kupił już ktoś cos takiego i czy to jest legalne?
Ja też mam czarny lakier i zdecydowałem się na białe kierunki z przezroczystym szkłem.
Wygląda to tak: http://www.forum.alfaholicy.org/topics17/156-wiosenna-odslona-vt9132.htm
Nie pamiętam gdzie kupiłem, tzn gdzieś na allegro i zapłaciłem nieco mniej. Jestem jednak zadowolony, założyłem srebrne żarówki z chromowaną bańką, dzięki temu świecą na pomarańczowo, a żarówka nie szpeci wyglądu.
Jeśli zdecydujesz się na białe, to popytaj w ASO o kierunki do modelu po fl. Są białe, pasują, masz oryginał i podobno nie drogi (jak na ASO), bo kosztuje bodajże 80zł komplet.
Upewnij się jednak czy na 100% pasują, ja słyszałem, że tak, ale nie sprawdzałem.
Pozdrawiam.
- Rafał

Ja w swojej tez zamontowałem białe kierunki z Allegro i jak narazie nie narzekam...nic sie nie poci ani nie odłazi...dałem cos koło 35 złotych za nie...ale stare schowałem bo to róznie bywa...

Ogólnie czarna Alfa wygląda rewelacyjnie z białymi kierunkami...nie wiem dlaczego montowali pomarańczowe brzydactwa...

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót