• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

tylne lampy do Alfy 156 jakieś ciekawe nie "lexus" ?

Jarecki300

Nowy
Auto
ALfa 156 1.8 Benzyna 2000 rok
Witam serdecznie Panowanie mam pytanie czy ktoś może chciał by sprzedać tylne lampy ? ale nie "lexusy".
Jeśli macie takowe to bardzo proszę o informację napewno dojdziemy do porozumienia :)

Pozdrawiam

Jarek

Najciekawsze wg mnie są seryjne ;DD A na allegro tego od UJa i ciut ciut ;)

Zależy jaki masz kolor auta:) biały srebrny błękit czerwień pasuje lex do ciemnych niestety nie. Lepiej wygladają w dymionych lub w serii. Pozdrawiam

Najlepsze lampy do Alfy 156 są firmy Novitec, ale niestety ciężko je znaleźć na rynku :| choruje na te lampy już kawałek czasu

To są zwykłe gej looki :D

Ale za to te są ładne i chętnie sam bym takie założył

39916d1321985488-moja_alfa_romeo_156_2_4_jtd-imgp1094.jpg

zdjęcie samochodu Hansa

Ostatnia edycja:
Nie nie :D Nie podobaja mi sie ani te ani te :P Jednak seria je nojlepszo :D

Te co ma Hans to oglądam cały czas bo jego Bella stoi zaraz obok mojej :) z jednej dzielnicy jesteśmy :) tak to są lampy bardzo "smaczne"

Powiem szczerze że sam nie wiem dlaczego :) ale mam w domu małego Alfistę który ma 1,5 roku i trochę brak czasu ale będe chyba zabierał go ze sobą :) daj znac kiedy i gdzie i się pojawie :)

To są właśnie Novitec'a lampy, jedyne lampy które bym założył do mojego samochodu

O tak nad tymi novitec to bym sie juz ciezko zastanawiał. Takie to bym juz zalozyl :)

Te lampy pierwsza klasa biorę odrazu jeśli ktoś ma takie do sprzedania :) albo jeśli ktoś mi da namiar na sklep gdzie są te lampy

Jak dla mnie oryginałki lepsze. Ale każdy ma swój gust. :)

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:54 ----------

To są zwykłe gej looki :D

Ale za to te są ładne i chętnie sam bym takie założył

39916d1321985488-moja_alfa_romeo_156_2_4_jtd-imgp1094.jpg

zdjęcie samochodu Hansa

Ale tłumik ma ładny. hehe

Kurcze jak to jest za miedzą jest duży dostęp do ciekawych akcesoriów do 156 a u nas bida z nędzą :/

Juz dlugo szukam tych lamp novitec!!! Bo mam takie ale tylko w klapie bo jeden kierunek byl zbity i wstawilem czerwone ale kupil bym biale
ale nigdzie nie moge dostac!! Moze ktos wie gdzie moge kupic!!! Teraz alfinka wyglada tak troche inaczej!!!DSC00694.jpg

Amortyzatory
Powrót