• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Temperatura zewnetrzna i wskazania

tygrysek

Nowy
Auto
AR 156 2.0TS 1998 ciemna zielen
Witam
Czy ktos wie co odpowiada za wyswietlanie temperatury zewnetrznej na wyswietlaczu przy obrotomierzu??Na wyswietlaczu nie ma zadnych kresek itp.,nie mozna tez przelaczyc temp/km.Czuujnik jest.
Jak podlacze pod laptopa to wykrywa mi temperature zewnetrzna po odczycie danych.

Pozdrawiam

Przelacznik raczej dobry bo podmienialem z innym,regulacja podswietlania dziala prawidlowo.A czy mimo ze przelacznik zepsuty(niby) to nie powinna temperatura pojawic sie na chwile jak zapale silnik????Tak sie nie dzieje umnie.

u mnie przy odpalaniu nawet jak mam ustawione na km i tak przez parę sek wyświetla temp. zewnętrzna

u mnie przy odpalaniu nawet jak mam ustawione na km i tak przez parę sek wyświetla temp. zewnętrzna

No wlasnie u mnie wogle sie to nie pojawia,i dlatego zastanawiam sie czy jakis modul nie jest walniety czy cos.Obrotomierz tez podmienialem i to nie to.

u mnie po odpaleniu pokazuje jedynie poniżej 7 czy 5 stopni więc jeżeli masz termometr walnięty to i nie będzie się nic wyświetlać.

u mnie po odpaleniu pokazuje jedynie poniżej 7 czy 5 stopni więc jeżeli masz termometr walnięty to i nie będzie się nic wyświetlać.

Termometr musi byc dobry skoro po podlaczeniu do kompa widze jaka jest temperatura na zewnatrz.

No to pewnie gdzieś na kablach czy wtyczkach jest coś nie tak...
Niestety znaleźć to to żmudna robota...

Masz całość w eLearn, tzn całą instalacje elektryczną.
No ale może ktoś Ci odpowie w temacie (z pamięci)

Masz całość w eLearn, tzn całą instalacje elektryczną.
No ale może ktoś Ci odpowie w temacie (z pamięci)

HMmm.Jak bym mial eLearn to bym raczej tego tematu nie zakladal,ale coz kazda sugestia jest dobra.Musze ja zapamietac jak ktos poprosi o pomoc to napisze mu zeby szukal w ksiazkach serwisowych ktorych pewnie nie ma na stanie.

HMmm.Jak bym mial eLearn to bym raczej tego tematu nie zakladal,ale coz kazda sugestia jest dobra.Musze ja zapamietac jak ktos poprosi o pomoc to napisze mu zeby szukal w ksiazkach serwisowych ktorych pewnie nie ma na stanie.

nie wiem czemu tak sie grzejesz ,wpisz w wujka gogla slowo eLearn i bedziesz mial

co odpowiada? czujnik temperatury zewnetrznej :)

Amortyzatory
Powrót