Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czyli wnioskując z twojej wypowiedzi nie ma sensu wogóle ruszac jak tak kolego i jezdzic jak jesta jaki jest sens kupowania nowego skoro się nie opłaca już w takie auto zbytnio inwestować... zeby jeszcze z 2 lata pojeździć i wymiana na inne...
tak gwoli ścisłościa nowy dwumas ile 900 -1000 ja masz jakies rabaty?
tak w IC ostatnio płacilismy 1050 za dwumas NOWY faktem jest ze do 159 wiec jakas mega róznica nie moze byc w156tak gwoli ścisłości
ja za 900-1000zł jeszcze dwumasa nie widziałem
tak gwoli ścisłości
ja za 900-1000zł jeszcze dwumasa nie widziałem
jak by się dało jeździć to bym nie wymieniał rozebrałem dkrzynie i myślałem że to tylko sprzęgło a okazuje się że dwumasa tak wyje.... że mechanik mówi że w życiu takiej skatowanej dwumasy nie widział
jeśli od 1.9 jtd 16v też pasuje to mam taki zestaw z sprzęgłem po 2 tys km i dwumasem w dobrym stanie.tak rozebrane u mnie w garażu bo robi mi to znajomy mechanik
jak by się dało jeździć to bym nie wymieniał rozebrałem dkrzynie i myślałem że to tylko sprzęgło a okazuje się że dwumasa tak wyje.... że mechanik mówi że w życiu takiej skatowanej dwumasy nie widział