• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Dokładka Zender - realizacja grupowego zamówienia..

Auto
147 1.9 , 159 SW 2.4, Fiat x1/9
Dokładka Zender - Grupowe Zamówienie

Zgodnie z zapowiedzią wrzucam temat związany z realizacją grupowego zamówienia na przednią dokładkę Zendera.. Poniżej wszystkie informacje..

48163d1307560732-uwaga_lista_na_dokladke_zender_do_zderzaka_przedniego_alfa_romeo_156_mariusz-27651d1307560732_oryginalna_dokladka_zderzaka_przedniego_zender_do_alfy_romeo_156_zeeuwsvlaander.jpg

Cena dokładki z rabatem 45%: 300zł
Wysyłka DPD: 29 zł

Zamknięcie zbierania zamówień: 31.03.2012 ..także można się w tym temacie jeszcze dopisywać..
Początek produkcji przewidujemy na połąwę bierzącego tygodnia.

Oferta specjalna !! Tylko w tym zamówieniu i tylko zamawiając dokładkę można skorzystać z bardzo specjalnej ceny na spoiler Prestige Line: 200zł - Alfa 156 Prestige Line Boot Spoiler

Tu jest w miarę pełna oferta AutoDS dla klubu - http://www.forum.alfaholicy.org/czesci/37911-ospoilerowanie_autods_oferta_dla_klubu.html

Zapisy (odznaczę na zielono po otrzymaniu maila i przelewu, na nieniesko po wysłaniu paczki):
1. SCHNNAZZI - GLS 80630565632
2. Teddy84
3. karol s - DPD 0150 010932471Y
4. maciekqm
5. Edwin156 - DPD 0150 010932472Y
6. Nielat
7. Kilmer
8. M A R I O - DPD 0150 010932473Y
9. Lucek_lukasz

Tracking sparawdzamy tu:
GLS - http://www.gls-group.eu/276-I-PORTAL-WEB/content/GLS/PL01/EN/1.htm
DPD - http://www.dpd.com.pl/subpage.asp?ID_kat=3&ID=33&Mark=18

Zamówienia będą realizowane zgodnie z powyższą listą chyba, że nie będziemy mieli od kogoś wpłaty, to dana osoba będzie tymczasowo pominięta.

Żeby uniknąć pomyłek i ułatwić sobie życie, bardzo bym Was prosił o wykonanie poniższych punktów w celu zamknięcia własnego zamówienia
1. Wyślij na e-mail info@autods.net adres dostawy wraz z numerem telefonu (koniecznie). W tytule maila napisz proszę "Dokładka Zender - NICK Z FORUM"
2. Dokonaj wpłaty na poniższe konto bankowe:
Inteligo: 50102055581111153421900044

AutoDS Team Poland
ul. Piaskowa 41
05-319 Cegłów
Poland

Tytuł przelewu: "Dokładka Zender - NICK Z FORUM"

Pomysłodawcą i twórcą tego grupowego zamówienia jest kolega SCHNNAZZI w poniższym temacie za co mu serdecznie dziękuję..

UWAGA Lista na dokładkę ZENDER do zderzaka przedniego AR 156 by Mariusz

Jak w temacie. Robię listę chętnych na tą dokładkę. Cena 300PLN ale przy kilku zamówieniach (nie wiem ile minimum chętnych musi być żeby taka cena wyszła) . Cena dość wysoka, ale jakość kosztuje :) No i nie kupuję się Zendera co miesiąc. Moim zdaniem warto ze względu na deficytowy towar jakim jest ta dokładka. Wiem, bo szukałem jej pół roku. Bez skutku. Dokładkę wykona Mariusz z Auto DS. Zaznaczę, że jest to cena mocno po rabacie ze względu na pierwszą turę zamówień. Później będzie niestety droższa. Więc zaczynamy listę :) I zapraszam do dopisywania się:

1. SCHNNAZZI

MEGA RABAT 45% NA DOKŁADKĘ TRWA DO KOŃCA MARCA!, WIĘC CHŁOPAKI ZAPISYWAĆ SIĘ! :) ---> INFO OD MARIUSZA.

Ostatnia edycja:
Nie widzę info więc zapytam ;)
Tytułem przelewu też "Dokładka Zender - NICK Z FORUM" ?

Przelew i Mail - Zrobione :)

Ostatnia edycja:
Dzięki.. Tytuł przelewu tak jak napisałeś.. będzie wygodniej zidentyfikować gdyby dane do wysyłki różniły się od wpłacającego.. :)

Karolu.. mail i przelew dotarły.. nie zabrzmi to najzręczniej, ale "jesteś zielony" ..hehe ;)

..dzięki :)

Jutro kończymy formę.. zrobimy pierwszą sztukę testową.. pojutrze się sprawdzi czy wszystko jest jak być powinno i możemy zacząć produkcję.. więc na spokojnie od poniedziałku zacznę realizować wysyłki.. Tak jak pisałem, zeszło się prawie 2 tygodnie od momentu otrzymania dokładki.. ale najważniejsze, by była jak należy.. :)

Jutro kończymy formę.. zrobimy pierwszą sztukę testową.. pojutrze się sprawdzi czy wszystko jest jak być powinno i możemy zacząć produkcję.. więc na spokojnie od poniedziałku zacznę realizować wysyłki.. Tak jak pisałem, zeszło się prawie 2 tygodnie od momentu otrzymania dokładki.. ale najważniejsze, by była jak należy.. :)

O i takie konkrety to ja lubię :)

Sory za OT ale czy powstanie kiedyś dokładka albo spojler tylnej klapy do Gtv? Oczywiście ma tu na myśli repliki oryginałów których dostanie graniczy z cudem

Żeby nie być gołosłownym kasa wpłacona i mail wysłany :D

Mail i pieniążki dotarły.. dzięki.. :)

Co do GTV to nie za bardzo wchodziłem w temat spoilerów do tego modelu.. bo nawet nie rzucił mi się w oczy jakikolwiek fajny tuning tego auta.. bp to bardzo łatwe auto do oszpecenia więc wymaga wielkiego umiaru.. ale generalnie jestem otwarty na pomysły.. :)

nie ukrywam że przycisnęło mnie finansowo , mój przelew będzie dopiero kolo 25 marca , a i jeszcze oscyluje na dwa spoilery na klape

Dzięki Mario.. wszystko dotarło.. :)

---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:46 ----------

W pierwszym poscie zamiesczam numery paczek po wysłaniu.. pod listą jest link do strony, na której można sprawdzać losy paczki..

Ehh.. zapomniałem wziąć aparat do zakładu, wrzucam więc fotkę zrobioną na szybko telefonem..

frv_zen2.jpgfrv_zen1.jpg

Witam.
No kurde skusił bym się na tą dokładkę i spojler może nawet i te progi od GTA ale powiedzcie mi czy jest możliwość montażu u was tych dodatków i malowania pod kolor autka??

Korzystam z lakierni w Mrozach, mała ale przetestowałem chyba wszystkie w okolicy i nikt nie lakierował tak dobrze jak tu.. Jak przyprowadzisz auto to zapewne polakierują i zamontują, tylko od ręki tego nie zrobią, bo klej schnie 24h... więc musiałbyś zostawić auto.. a najlepiej to na 4-5 dni, żeby najpierw dobrać lakier do auta, dopiero polakierować i zamontować.. inaczej to mija się trochę z sensem..

Edwin.. poproszę dane do wysyłki.. Jutro pojedzie druga i trzecia dokładka do właścicieli.. Sorki za drobne poślizgi, kończymy teraz dwa większe zamówienia do Norwegii i Abu Dhabi i będzie spokojniej.. bo ostatni czas był dość ciężki i nie ogarniamy się z robotą.. ..nie żebym płakał z tego powodu ;)

Jak dla mnie to i tak szybko się uwineliście z tematem :)

Amortyzatory
Powrót