Przecież wylany amortyzator nie podniósł Ci samochodu!!!!
Przecież wylany amortyzator nie podniósł Ci samochodu!!!!
U mnie wylany amortyzator nie zmienił wysokości samochodu, stał tak samo, tylko jedna strona dobijała na nierównościach.
Znam przypadek różnej wysokości opon na tej samej osi.
No właśnie też myślę że nie podniósł mi go , więc co go podniosło z tej strony? Gdyby nawaliła sprężyna to osiadłby a nie stanął wyżej nie? Czy coś mogło się tam przestawić?
pĘKŁA TA PO PRZECIWNEJ A AKURAT TO NAJPROSCIEJ SPRAWDZIĆ POLICZ ZWOJE I JUŻ! a nie szukaj proroka
Nie szukam proroka tylko dopytuje , jakbym szukał to zadzwoniłbym do Dawida z tvn style. Ok najpierw policze zwoje , normalnie tak jak stoi tak? Byłoby to normalne gdyby nie to że ona po przeciwnej stronie stoi normalnie tak jak stała zawsze , a z prawej się podniosła. No ale może to takie wrażenie tylko.
To w sumie tłumaczyłoby pływanie nie?
---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 11:51 ----------
Zwoje już policzone. Jest po 9. różnica jak mi się wydaje jest około 4-5 cm.
i jest po rowno ? to cos nie ten tego 4-5 cm to od cholery , a moze nie zauwżyles ,ja mialem kiedys walnieta i zwoje tez sie zgagzaly, ulamany kawalek lezal sobie wkrecony w sprezyne
no mówie tak jak pomiędzy koło a nadkole można było wsadzić tylko rękę tak teraz cała pięść wejdzie po prawej stronie a po lewej jest jak było. Po prawej normalnie nie nachylając się zbytnio policzyłem a na lewej to jakieś 300 pozycji kamasutry trzeba było użyć. nie mniej jednak jest po równo . A i jeszcze ewidentnie ten prawy jest mokry.
Może zrobić fotki?
Ja się poddaje, a odstępy między zwojami takie same może pękła w środku i się nasunęły
Ostatnio edytowane przez bonzaj ; 27-03-2012 o 13:44
zwal kolo (tylko koło,bez skojarzen )i popatrz jak zawias bedzie wisiał
Jutro smigam na kanał żeby to obadać. Zrobiłbym to teraz ale tak wieje że wyrywa drzwi z korzeniami :d chyba że się uspokoi to obadam i porobie fotki .
Wiem że tylko oględziny wszystko wyjaśnią ale chciałem znać przed wszystkie możliwości![]()