C
CzapaTbg
Guest
Kupiłem sobie fajne wycieraczki w biedronce teee płaskie
Super pracują jest 9.99 za sztuke 
Lewa długość 55CM prawa 50
Pozdrawiam
Lewa długość 55CM prawa 50
Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ale te płaskie przy większych prędkościach słabo się sprawdzaja - dolna część nie zgarnia wody, bo nie mają spojlera który by je dociskał
Pierwszy stopień ma przecież jeszcze 3 biegi.Pierwszy stopień wycieraczek jest w bardzo długich odstępach czasu a już drugi jest w bardzo krótkich...nie da się stworzyć jakiegoś stopnia między tymi dwoma.
Pierwszy stopień ma przecież jeszcze 3 biegi.Pierwszy stopień wycieraczek jest w bardzo długich odstępach czasu a już drugi jest w bardzo krótkich...nie da się stworzyć jakiegoś stopnia między tymi dwoma.
Ja też kupiłem te wycieraczki z biedronki, dzięki uprzejmości kolegi "solek". dał mi cynk że są i wczoraj po południu zakupilem i zamontowałem. za ta cene na pewno się opłaca. I wygladają o niebo lepiej niż standardowedzięki solek! i polecam jak najbardziej!
![]()