Kupiłem sobie fajne wycieraczki w biedronce teee płaskieSuper pracują jest 9.99 za sztuke
Lewa długość 55CM prawa 50
Pozdrawiam
Kupiłem sobie fajne wycieraczki w biedronce teee płaskieSuper pracują jest 9.99 za sztuke
Lewa długość 55CM prawa 50
Pozdrawiam
Potwierdzam - mam je coś koło 3-4 miesięcy - mówię sobie za te pieniądze to nawet niech 3 miesiące pożyją a będzie dobrze. nie mażą i są ok
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
OOOOOOOO dzięki za info. Skoruo dobre to można kupić na testy... Mam nadzieje, że nie piszczą..
Ale te płaskie przy większych prędkościach słabo się sprawdzaja - dolna część nie zgarnia wody, bo nie mają spojlera który by je dociskał
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Potwierdzam 2gi miesiac bez problemow
Właśnie kolego te płaskie mają areodynamiczny kształt w porównaniu do zwykłych
Fajne cichutkie naprawdetylko Ty MASA625 w Swojej 166 pewnie będziesz miał inną długość.
Ja do Siebie kupiłem dwie takie same 55 cm i jedna była zadługa i musiałem zakupić jeszcze jedną 50cm.
Ogólnie wam powiem że jeśli chodzi o alfe 156 wycieraczki mają bardzo gwałtowny ruch ramionami i ogólnie daje to nieprzyjemny odgłos podczas jazdy.
I jeszcze spytam o jednoPierwszy stopień wycieraczek jest w bardzo długich odstępach czasu a już drugi jest w bardzo krótkich...nie da się stworzyć jakiegoś stopnia między tymi dwoma.Kurcze jeżdże czasem chryslerem i jest taka duża regulacja częstotliwości ruchu wycieraczek że naprawde jest to przyjemne podczas deszczyku takiego delikatnego
Ja też kupiłem te wycieraczki z biedronki, dzięki uprzejmości kolegi "solek". dał mi cynk że są i wczoraj po południu zakupilem i zamontowałem. za ta cene na pewno się opłaca. I wygladają o niebo lepiej niż standardowedzięki solek! i polecam jak najbardziej!
![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
No właśniena prawej manetce masz "ruchomą" końcówkę do regulacji częstotliwości pierwszego biegu
Co do wymiarów to sobie jakoś dam radę
![]()
PS korzystając z okazji przestrzegam wszystkich przed wycieraczkami płąskimi firmy ALL RIDE- można to kupić na stacjach BP i pewnie innych również w rozsądnej cenie. Kiedyś kupiłem dwie na szybko na stacji i po przejechaniu 3 kilometrów musiałem zakłądać te stare, bo to badziewie na środku szyby, na wysokości oczu nie przylegało dobrze i nic nie było widać
Jak to mówią chytry dwa razy traci...