[all] przyciemnianie szyb

Status
Ten wątek został zamknięty.

dareme89

Nowy
Auto
166 '04 2.4 20V
Mama pytanie odnosnie przyciemniania szyb. Przyciemnilem u siebie w samochodzie dwie szyby ale folia sie porysowala od wyciskania wody ta szpachelka co daja razem z folia. Mam pytanie czego wy uzywaliscie zeby sie nie porysowalo? kleiliscie na czysta wode czy z jakims dodatkiem? zrobily tez mi sie take malutkie kropki, jakby folia nie dociskala tam, ale taki na serio malutkie, jak zrobic zeby tego nie bylo?

Prawda jest taka ze nigdy folią dostępną w sklepie nie zrobisz tego idealnie. Wiem co pisze bo pracowałem w firmie gdzie przyciemnałem szyby. Jesli chcesz miec to zrobione dobrze to musisz odrzałowć troszke kasy i zrobić to w profesjonalnie się tym zajmującej firmie.

Kup porządną folię, a nie gówienko z allegro za 20 zł, problem rys powinien zniknąć, + troche zdolności manualnych = efekt wystarczająco dobry.

145.jpg

Robione gówienkiem za 20 zł :P bo u mnie na wsi nie ma innych. Zero rys itp. ;) Wystarczy trochę zdolności. Wiadomo że jak pierwszy raz robisz to nie wyjdzie tak. Dobra rade ;) używaj dużoooo wody z płynem do mycia naczyń, po wycięciu foli nad wymiar jak masz pościągane szyby docinaj ja po zlikwidowaniu pęcherzyków, a teraz najważniejsze ta przezroczystą folie naklejaj powrotem na ta stronę co będziesz używał tej szpachelki to nie będzie rys :) Sprawdzone wszystko elegancja Francja ;)

temat zamykam, nie zakładaj tego samego tematu w kilku działach!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót