C
cichy1104
Guest
jak w temacie przeglad za 10 dni a tu kicha immo padlo potrzebuje magika z slaska ktory to odepnie,pomocy chlopaki!!!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Najpierw przeczyść styki na wejściu antenki do puszki immo - głęboko pod kolanami kierowcy szary płaski kabel z wtyczką podobną do telefonicznej wchodzi do puszki immo.
- blisko ciebie, może da rade.
--
http://www.kluczesamochodowe.com.pl/alfa%20romeo%20kluczyk%20pilot%20dorabianie%20kodowanie%20programowanie.htm
--
Sprawdź jeszcze dwie rzeczy. Ja to przerabiałem w 145 jak w ASO chcieli mi nową centralkę zakładać.
1. po pierwsze jak odpinałeś może aku to u mnie była żelazna reguła kolejności klem. Jak się ją złamało to blokował się immobilizer. Trzeba było ze dwa razy powpinać i powypinać tak jak trzeba i wszystko wracało do normy.
2. Drugim razem była kwestia przerwania się antenki od immo w stacyjne - odkręcenie, lutownica i gotowe.
Radzę spróbować tego co kolega radzi, miałem podobnie i na szczęście samo czyszczenie pomogło.Jak nie pomoże wiele nie stracisz, tylko czas, a jak się uda to parę złociszy w kieszeni...
pzdr.
Może to pomoże. Ten temat swego czasu był popularny właśnie przy 145/146
Pozdrawiam
Krechu