krystiankiki
Nowy
sorki staralem sie znalezc odpowiedz ale niestety nic z tego mam pytanko czy ktos moze wie jaka jest minimalna grubosc tarcz z tylu bo zastanawiam sie czy nie przetoczyc do wymiany klockow.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chociaż nie wiem jakie masz tam silniki dokładnie i które to roczniki
Silniczek 1.9 w 156 więc tak jak pisze Grzesiek tarcza ma mieć 9 mm ale to wymiar nowej a jaki jest minimalny wymiar to na 100% nie wiem ale poszukam.Chociaż nie wiem jakie masz tam silniki dokładnie i które to roczniki
sorki staralem sie znalezc odpowiedz ale niestety nic z tego mam pytanko czy ktos moze wie jaka jest minimalna grubosc tarcz z tylu bo zastanawiam sie czy nie przetoczyc do wymiany klockow.
Toczenie kosztuje 30 wiec zadne pieniadze.
Chodzi o 1,9 jtd 98r. nie sa cieniutkie ale jest delikatny rancik i sie zastanawialem czy ich nie przetoczyc do nowego klocka zeby sie docieral jak do nowej tarczy. Toczenie kosztuje 30 wiec zadne pieniadze.