Osłona pod silnik

• Autor wątku Autor wątku ufo1009
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
U

ufo1009

Guest
Witam. Potrzebuje osłonę pod silnik, ma ktoś może na sprzedaż? AR156 1.9JTD '99r.

przeciez nie wiesz jaka chciał ,moze używana :) a ty nowke mu dajesz na tacy

Tylko jest jedno.... ale.... kto co wymaga od osłony i ile chce na nią przeznaczyć.... :P

ja mam nr 2 i jest ok. znaczy bylo ok bo po 4 i poł zimy sie rozpadla i teraz zamowilem druga taka sama

też mam zamiar kupić osłonę i która będzie lepsza? ta z dziurą czy wlotem powietrza(na to mi to wygląda) czy ta druga bardziej "pełna"? oryginał mimo usilnych starań nie nadaje się już do założenia...

Ja swoją jeszcze jakoś ratuje opaskami plastykowymi ;) Ale w końcu odmówi posłuszeństwa :)

Moją też by się jeszcze dało jakoś przyczepić, ale za dużo ubytków w niej jest... więc chyba nie ma sensu bawić się w "druciarstwo", skoro w takiej cenie można mieć nówkę.

Moją też by się jeszcze dało jakoś przyczepić, ale za dużo ubytków w niej jest... więc chyba nie ma sensu bawić się w "druciarstwo", skoro w takiej cenie można mieć nówkę

Mi nie chodzi o "druciarstwo" :P Skoro muszę np. po wymianie oleju przyłapać ją z tyłu na 2 opaski, to dla mnie to nie jest "druciarstwo" - osłona jest cała poza tylnym mocowaniem ;)

Amortyzatory
Powrót