Nie wiem jak wyglądają te Toory w 16" na 156 bo wszystkie, które widziałem miały 17" ale tak czy inaczej zdecydowanie z tych dwóch wybrałbym te pierwsze.
Nie wiem jak wyglądają te Toory w 16" na 156 bo wszystkie, które widziałem miały 17" ale tak czy inaczej zdecydowanie z tych dwóch wybrałbym te pierwsze.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
a produkowali w ogole toora 16"?
Tak.
HAHAHAHAHAH Maciekk tak jak godoszGraffffik jo chca na priva jako pierwszy fotosy twojego Alfonsa na tej feli jakem wyznawca gleby i felgi z pod znaku BBS
. Powiem tak - Kupiłeś ( mimo ,że repliki ) najlepsze felgi i najbardziej kultowe jakie istota rozumna stworzyła . Na dobrej glebie te felgi wyglądają świetnie na każdym aucie ( te i LM
) . Ja już ci zazdroszcze bo chciałem coś ala RS lub LM w 18" i nie mogłem znalezć i wkońcu udało mi się kupić powiedzmy podobne no i jestem zadowolony z efektu choć wolałbym takie koło jak ty i -60 minimum na dobrym naciągu . Pieprzyć komfort auto to zwierciadło ducha kierowcy - ma wyglądać i ukazywać ogrom chęci i pieniędzy które jesteś skory w nie wsadzić ( w miare możliwości ) . Ja mam gumadło na przodzie 225/35 /18 i jeżdże 40 po miescie wypatrując dziur ale za to auto wygląda tak jak powinno.
MOSZ SYNKU FOTKA...Jo już się posikoł
- - - Updated - - -
Tu mosz moja na łosiemnastce ala BBS i z chęcią zobaczyłbym moje falgi na 147. Bo może mojej po Bravo kupie 147 to by się felgi nadały bo ja celuje w GT i raczej w 19"no chyba ,że jakiś "rant" się znajdzie dobry.
![]()
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 08-01-2013 o 17:46
Na 164 wyglądają kozacko![]()
Widzieć Drift-r widziałem ale na sprzedaż nie było a za niebotyczne sumy sprowadzać nie miałem zamiaru. A co prawda były w rozstawie 5x100 ale szerokośc felgi 18/9 i 18/10 cali ku mojej rozpaczy do alfy nie wchodzi....No chyba ,że wyprofilujemy laminatem ładnie błotnikiale to juz nie na moje auto. Niemam zamiaru jezdzić nim następne 5 lat żeby w nie inwestować tyle kasy.. To co wsadziłem w felgi i sprzęt audio to zawsze mogę przełożyć..reszta mechanicznych części przepadła bezpowrotnie
takie życie ale Alfina się buja i to zdrowo i szybko
![]()
Dariusze LM można było śmiało nabyć 18" z szerokością 8" i ET35.
Cześć. Mam pytanie. Chciałbym kupić te felgi: http://allegro.pl/felgi-alfa-romeo-1...865265845.html (ET 41,5 6,5J, szesnastki) po swoim stilo mam opony szesnastki 225/65 (65 albo 55). Pytanie jest takie, czy mogę na te felgi założyć te opony? Z tabelki rozmiarów wychodzi że tak, ale nie wiem jak się ma tabelka do rzeczywistości czyli np wyglądu koła i prowadzenia się samochodu...