Kupuj Alusy i nie słuchaj co bocian klekocze - tym bardziej, że można wyrwać tanio telefony 15, czy 16.
Niedługo kupi GT to zobaczymy, czy na stalowych w zimę będzie jeździł![]()
Kupuj Alusy i nie słuchaj co bocian klekocze - tym bardziej, że można wyrwać tanio telefony 15, czy 16.
Niedługo kupi GT to zobaczymy, czy na stalowych w zimę będzie jeździł![]()
he he
ja nikogo nie namawiam do stali na zimę
pewnie że ładniej na alu ( choćby i jakieś ładne 15" na zimę ) ale taniej i łatwiej jest na stalówce te kilka miesięcy się przetoczyć
chociaż fakt faktem że teraz alu 15" to można i za 3,5 / 4 stówki kupić
jeżeli mi się uda nabyć GT to będę myślał nad zimowymi kółkami ( ale GT to nie 156 - widziałeś GT na kołpakach ?? ha ha ha )
na stalówkach elegancko
Uploaded with ImageShack.us
Jesli chcesz kupic w tym sklepie to niema takiej opcji,niemaja juz a firma toora juz nie istnieje,tak mi powiedzieli,cena byla boska![]()
ładne te felgi ,ale koniecznie musisz sobie jeszcze dokupić emblematy Alfa Romeo![]()
A czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile mogą być warte moje felgi z oponami?? Mogę sprzedać wybrane od 4-6szt. z wybranymi oponami. Mam możliwość kupna ciekawego innego kompletu. Może od razu kogoś zainteresują.
2 x 215/45/17 Continental Wintersport (zima) - 6-7mm,
2 x 215/45/17 Pirelli P7000 - 4-5mm (musze odkopać w garażu),
2 x 235/40/17 jakieś niemieckie no-name (lato) - 6-7mm
Dokładne zdjęcia poniżej...
Ostatnio edytowane przez JackDaniels ; 28-10-2010 o 21:34
Jeśli to TOORA, to najlepiej je sprzedać na sztuki, bo już takich nie produkują, za zamienniki sprzedawane w ASO po numerze katalogowym ważą 1kg. więcej na sztuceOczywiście jak ktoś ma czas i chęci...
Rynkowo 4szt. chodzą po ok 1800zł. Jak masz w idealnym stanie, nielakierowane to może za 2000zł sprzedasz, ale będzie ciężko. Podróby chińskie chodzą po 1500zł/4szt.
PS. W ASO za sztukę trzeba dać 1800zł, więc w sumie TOORA to niezły rodzynek jak ktoś ma AC, bo jak jedną uszkodzi, może wyciągnąć kasę na 4szt![]()