Te skręcane ze 164, które jeździły na 156?
Te skręcane ze 164, które jeździły na 156?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
i to jest właśnie ten ból..
Coś mi się wydaje, żę z przodu jak się trafiłby mały dystansik to byłoby spoko, a z tyłu nie potrzebne.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No i właśnie dlatego ja bym hamulcy nie zmianiał . Rozumie ,że fajnie wygląda zacisk brembo ale ile potem się traci na kołach ( doborze kół ) , bo co drugie nie wchodzi . No ale kwestia gustu . Mi seryjne hamulce wystarczają a podejrzewam ,że na nawiercanych tarczach już wogóle by było super . Omen robi bolid to musi przeboleć niektóre " niezgodności ". Zawsze jest coś za coś![]()
sorry ze taka odskocznia ale pytanko mam do Nazar'a
Zakładałeś już te opony 225/40 na przód ?
Poczekaj jeszcze kilka dni bo narazie nie zakładam letnich bo zimno a dwa ,że takie dziury w drogach . Ja się zastanawiam czy na wiosne będzie sens zakładać . Ale w sumie do roboty jeżdże Bravusiem to założe rimzy i autko wypucowane postawie pod chatą co by reklame robiłoheheh
- - - Updated - - -
http://moto.allegro.pl/oryginalne-felgi-17cali-alfa-romeo156-sport-wagon-i3004132076.html
A wypatrzyłem ciekawe felgi . Przynajmniej ja takie widze pierwszy raz . Na tle oklepanych , wypatrzonych wzorów wyglądają niezle . A co wy na to????
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 01-03-2013 o 17:28
Nawet nawet ale nie wiem czy by pasowały czy wyglądały jak kit z norauto.
żebym jeszcze miał tam miejsce na ten dystansik..