halba to 05L a nie piwsko ( z tego co ja wiem )
i jak obstawione ? a twój typ ? to ja mam wskazać konkretnie a ty tylko "to nie ten model" ??
to nie fair :-)
No to żeby było sprawiedliwie. Zważywszy na to że felgi nie są OZ to wg mnie są to repliki OZ Racing Superturismo takich jak na foto.
A teraz dlaczego uważam że nie są te których zdjęcie wstawiłeś z katalogu. Inny kształt środka felgi (miejsca na śruby) oraz inna ilość ramion. Te z katalogu 15, te kupione 16, OZ też 16.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Te ktore kupilem to 17, owszem made in italy ale nie jest to produkt OEmowy i nie ma nr czesci, na pierwszy rzut oka nie widac roznic porownujac do tych Oz z foto wyzej
Ciekaw jestem czy ten napis świadczy o pochodzeniu felg z Włoch czy Chińczycy nabijają by lepiej wyglądały. Wszystko wyjdzie w praniu - jeśli będą wytrzymałe to znaczy że zakup trafiony. Jak będą nietrwałe to znaczy, że klient trafiony. Lepiej gdyby była to ta pierwsza opcja![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Dzieki za dobre slowo i ja mam nadzieje ze ta pierwsza opcja
Witam, pytanko do was. Czy felga 8x17 cali 5x108 65mm et35 będzie pasowała do alfy 166 2.4 Szukałem wszędzie ale odnośnie et 35 nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Pozdrawiam
Znalazłem coś takiego
http://www.altech.com.pl/wbt/rozne/et.html
Jeśli się nie myle to et 35 może być?
Ostatnio edytowane przez berni82 ; 16-02-2012 o 18:13
Wielkie dzięki, o to właśnie mi chodziło. Fachowa porada.
fela 7.5 cala, ET 25 do tego lak 215/45 r17, ocieraloby o ranty ?
biorac pod uwage klasyczne telefony 205/55 r16 z et 41.5, tamten wymiar bedzie o 3 cm bardziej wysuniety ...
..... powered by www.cinsoft.pl