H
hubus20
Guest
Zapomnialem wylac letni plyn i pewnie przymarzł.Gdy nalałem zimowego spryskiwacze działają ale maja bardzo małe ciśnienie.Pękniety przewód? Alfa 156 1,9 JTD SEDAN
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Próbowałem na różne sposoby, a u mnie znów jest takie ciśnienie, że na tylną szybę mi leci a nie na przednią
A wycieraczki jakie masz płaskie bezstelarzowe, czy klasyczne? Jak płaskie i wyregulowałeś tak spryskiwacze, żeby w nie nie waliło płynem to właśnie płyn będzie lecieć na tylną szybę i dach, przerabiałem to u siebie, i dzięki forum znalazłem na to sposób. Spryskiwacze mgłowe ze Skody Octavii 2, wymagają drobnego cięcia podszybia, ale da się je precyzyjniej ustawić niż oryginalne bo są od nich znacznie wyższe, koszt to 20 zł od sztuki.
Znajdź mi za 20zł sztukę, to wezmę cały karton.
Ale tu jest tylko 6szt a kolega chciał cały karton
a co ma ten trójnik do ciśnienia tego płynu ?