• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

opony na zime :)

• Autor wątku Autor wątku hubus20
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

hubus20

Guest
Poleca ktoś jakieś dobre opony ?? Ja osobiście w V8 mam założone gał-gum bieżnikowane jeżdze na nich drugi rok i są zaje***te.Nie scierają się nie odklejają ,ładnie ciągną po sniegu i co najważniejsze tanie jak barszcz.

Było już kilka takich tematów ostatnio, poszukaj na forum. Każdy ma swoje typy opon. Zależy od zasobności twojego portfela.

Poleca ktoś jakieś dobre opony ?? Ja osobiście w V8 mam założone gał-gum bieżnikowane jeżdze na nich drugi rok i są zaje***te.Nie scierają się nie odklejają ,ładnie ciągną po sniegu i co najważniejsze tanie jak barszcz.
No to lepszych już chyba nie znajdziesz.

Skoro te są dobre to po co szukać innych.Jest chyba jak kolega powiedział w ciągu ostatniego miesiąca z 5 tematów o oponach.Tam każdy wypowiedział się na ten temat dość głęboko.

Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2

Amortyzatory
Powrót