• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Klima,nie da rady wyłaczyć?!

tomek.rynkar

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo 159 Ti JTD Alfa Romeo GT 1.9 JTD
Kilka tematów już było ale mój przypadek jest inny
Otóż grzebałem przy podświetleniu panelu klima/nawiew/siła nawiewu bezskutecznie:P
po poskładaniu wszystkiego cały czas mam załączona klimę guzik nie reaguje nie dam rady jej wyłączyć cały czas działa
panel sterowania juz zamówiony bo podejżewam że moze cos tam uszkodziłem ścieżkę jakąś czy cóś:mad:

:confused:mieliście już taki problem :confused:

jak czyściłem czujnik klimayzacji bo buczy przy zimnym , to miałem to samo po złożeniu, ale rozkręciłem z powrotem panel, rozpiełem kostki i podpiełem delikatnie i widocznie efektownie bo wszystko powróciło do normy... więc zobacz jeszcze raz gdzie tkwi problem

jak czyściłem czujnik klimayzacji bo buczy przy zimnym , to miałem to samo po złożeniu, ale rozkręciłem z powrotem panel, rozpiełem kostki i podpiełem delikatnie i widocznie efektownie bo wszystko powróciło do normy... więc zobacz jeszcze raz gdzie tkwi problem

U mnie też właśnie po przekręceniu stacujki zaczyna coś buczeć za panelem nawiewuw chyba. I klima miga i nie chce sie wyłączyć.Myślisz ze to też ten czujnik klimy padł? Bo teraz do tego wszystkiego przestał mi działać w Belli nawiew,tylko coś pstryka raz na jakis czas jak by chiało załączyc nawiew a nie mogło. I nie wiem co to,bezpieczniki sa wszusykie całe.

Amortyzatory
Powrót