Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Temat: Części - dobre ,lepsze , gorsze . Opinie i porady .

Użytkownik Maniak resoraków Avatar odrobina156
    Mieszka w
    Ropczyce
    Auto
    Stelvio Sprint MY 2020 Blue Misano Lancia Ypsilon Platinum 1.3 mje

Domyślnie

Cytat Napisał Pablos Zobacz post
    może i bywa różnie... ale ja osobiście znalazłem gościa na alledrogo i po zakupie ar kupiłem u niego rozrząd chyba za 450zł marki SKF + pasek GATES + pompa SKF. Trzymając w ręce znajomy mechanik powiedział że wykonanie bardzo dobre. A powiem wam że szukając rozrządu stwierdziłem że lepiej dać wiecej niż później mieć problemy... Wracając do tematu z gościem można pisać mejlowo i udziela wszystkich informacji, wycenia części i tu własnie jest moje największe zadowolenie!! Ponieważ jest u niego TANIEJ niż na allegrodo czy w innych sklepach, np teraz bede wymieniał przegub zewnętrzny marki SKF i u gościa kosztuje 200zł, a termostat VERNET - 165zł, za wysyłke 22zł. Gdyby ktoś chciał kontakt proszę o PW Szczerze jestem bardzo zadowolony z obsługi, a paczke dostałem chyba już na drugi dzień.
    Chyba mamy przykład samo-uwielbienia:d Sory za OT

Pablos
    Gość

Domyślnie

Dlaczego tak myślisz?

A w ogóle witam kolege z okolic
    Ostatnio edytowane przez Pablos ; 18-03-2013 o 11:06

MaYdaY
    Gość

Domyślnie

Ja zmieniałem wszystkie wahacze z przodu na MAXGEAR i po pół roku użytkowania nic się z nimi nie dzieje. Gumy na sworzniach, gwinty wszystko OK. Sam znajomy sprzedawca powiedział, że z jakością bywa różnie. Raz się trafi dobrze, a raz nie. Jutro będę odbierał komplet wahaczy do szamba e38 bo zamówiłem koledze i będziemy dłubać w weekend i ciekawe ile u niego wytrzymają... Natomiast łączniki stabilizatora firmy TRW(podobno jakieś wzmacniane 1szt-80zł płaciłem) wymieniałem już w kilku pojazdach i żadnych stuków nie widać i słychać.

matism2
    Gość

Domyślnie

klocki hamulcowe powiny byc miekkie i wlasnie pylic , twarde pisza i nisza tarcze