Klimatyzacja!

Wydaje się być kompletny, przynajmniej podstawowe elementy układu można dostrzec na zdjęciach.
Czy się opłaca?... Jak chcesz mieć więcej komfortu w cieplejsze dni, to na pewno się opłaca.
Jeśli chcesz mieć lżejszą furę o parę kg, to się nie opłaca :lol:

Wydaje się być kompletny, przynajmniej podstawowe elementy układu można dostrzec na zdjęciach.
Czy się opłaca?... Jak chcesz mieć więcej komfortu w cieplejsze dni, to na pewno się opłaca.
Jeśli chcesz mieć lżejszą furę o parę kg, to się nie opłaca :lol:

Lepiej dołożyć daszek na tylną szybę będzie auto szybsze... :sarcastic:

Witam. Mam takie pytanie, mianowicie jaka jest cena wstawienia klimatyzacji i czy to sie opłaca? Znalazłem tutaj osprzęt na allegro i chcialbym sie dowiedzieć czy jest kompletny ​http://moto.allegro.pl/klimatyzacja-kompletna-alfa-romeo-156-1-8-2-0-16v-i3049118794.html . Warto się bawić w to wstawianie?

Jeśli instalacja w twojej Alfie jest przystosowana do klimatyzacji, to się opłaca. 400,00 PLN za kompletną klimatyzację to jak za darmo a założysz sobie sam o ile masz cierpliwość i samozaparcie. Coś o tym wiem, sam to przerabiałem z bardzo dobrym skutkiem z tym, że ja musiałem wymieniać instalację elektryczną.

Nie jest to taka prosta sprawa jak się wydaje ale możesz próbować nie święci garnki lepią,a klima w gorące lato na prawdę przynosi ulgę.

Na pewno mu się przyda jak już zdecyduje się na montaż :)

Z pewnością się przyda;) wielkie dzięki za pomoc :)

w dzisiejszych czasach mnustwo zachodu, nie prosciej sprzedac alfe i kupic lekko bitą z klima i naprawic prosciej i szybciej

Amortyzatory
Powrót