[159] chromowane listwy

• Autor wątku Autor wątku przemulus3
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

przemulus3

Guest
Witam.Ktoś ukradł mi na parkingu chromowane listwy ze 159 które są z przodu maski..obok świateł(dwie poziome listwy po obu stronach środka maski)...sorry za opis ale nie wiem jak się nazywają dokładnie te elementy......czy ktoś z forumowiczów ma może jakieś namiary na sklep gdzie takie elementy można kupić(nie mogę nic znaleźć w necie).dzięki z góry za wszelkie info.

156054314 NAKŁADKA str.prawa
156054313 NAKŁADKA strona lewa

to są numery tych części, może tak będzie łatwiej znaleźć. Oczywiście zawsze możesz udać się do ASO

- - - Updated - - -

http://www.nokaut.pl/pozostale-elementy-karoserii/listewka-chromowana-zderzaka-alfa-romeo-159-prawa.html

coś takiego np.

Dzięki bardzo Randall za pomoc...Właśnie o to mi chodziło....pozdrawiam i szerokości życzę

Masakra... Różne elementy już kradli: emblematy, felgi, lusterka, ktoś na forum pisał, że podprowadzili mu osłonę spod silnika, ale o listwach obok scudetto jeszcze nie słyszałem... W ogóle da się to tak bezinwazyjnie zdemontować, czy może pokaleczyli Ci zderzak?
Pozdrawiam.
- Rafał

Na szczęście tyko listwy padły łupem...nic innego nie jest uszkodzone...sam się zdziwiłem bo do tej pory myślałem ze jest to integralna część zderzaka..a tu dzisiaj rano taka niespodzianka...na szczęście już mam namiar na nowe listwy także jest ok...skończy się na drobnym wydatku.

Jejku, jakie one drogie, mnie też ukradli te listewki, 2 listewki plastikowe prawie 100 zł sztuka.... tragedia

tak czytam ten post i trochę off top będzie... jak można ukraść osłonę spod silnika?! :D

Normalnie, wlazisz pod fure i odkrecasz srubki :P
A co, ukradli Ci?

Da rade. Chude dziecko trzeba wykombinowac :P

Mi tez ukradli listwe z lampy.... prawa strona. Bardziej mnie bolal kiepski wyglad auta niz sam fakt kradziezy :)

Ostatnia edycja:
Soro one tak czesto padają łupem złodziei to nie zdziwiłbym sie jakbyście na allegro odkupili spowrotem swoje:)

Ja kupiłem nowe właśnie po to, żeby nie wspierać złodziei :D

Witam koleżanki i koledzy
Właśnie dziś zauważyłem, że ktoś się skusił na jedną moją listwę. Macie może namiar na jakiś szrot gdzie można ją dostać? Na allegro są, ale za 100/szt.

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

Chyba sobie je przykleję.

Może to i sposób. Tylko czy taki delikwent nie wyrwie tego razem z zaczepami...

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

EDIT: Dzisiaj przyszła nowa listwa i już jest na swoim miejscu. Mam nadzieję, że tym razem nikt jej nie gwizdnie.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót