- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6
Nie ma problemu z podpięciem foteli pod jakiekolwiek zasilanie. Ale przy pamięci nie beda dzialac lusterka.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wyciagalem fotele do czyszczenia, mam fotele z ręczną regulacja i bez podgrzewania, w podłodze są 2 kostki, od fotela wychodzi tylko 1 kostka druga pozostaje wolna, czy ta wolna kostka jest od podgrzewania fotela?
jak wyciągnąć przednie fotele, męcze się niemiłośiernie i nie wiem jak to mam zrobić![]()
Odkręcasz dwie śruby z tyłu fotela. Po odkręceniu przesuwasz fotel do tyłu (nie na prowadnicach tylko cały) i już![]()
Czy są to dwie torxowe śruby na końcu prowadnic? Jeśli tak, to jak najłatwiej sobie z nimi poradzić, bo u mnie siedzą jak zabetonowane...Odkręcasz dwie śruby z tyłu fotela. Po odkręceniu przesuwasz fotel do tyłu (nie na prowadnicach tylko cały) i już![]()
Czy są to dwie torxowe śruby na końcu prowadnic? Jeśli tak, to jak najłatwiej sobie z nimi poradzić, bo u mnie siedzą jak zabetonowane...
Ma ktoś schematy podłączenia foteli elektrycznie sterowanych i grzanych ? Nie mam elearna, może ktoś jakieś zrzuty posiada albo pdf?
Z góry bardzo dzięki![]()
Czy w wersjach z elektryczną regulacją foteli, podczas odsuwania fotelu do tyłu, oparcie stawia się bardziej do pionu?
Pozdrawiam.
- Rafał