Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No i tego z instrukcji nie rozumiem. Pokaż załącznik 225554 Nie ma tu pochylenia kół tylnych? I tak to oglądając to różnica w geometrii pomiędzy przednionapędówką a 4x4 jest tylko w zbieżności kół przednich? Cała reszta jest Taka sama w obu przypadkach? Czyli kąty przód i tył i zbieżność kół tylnych jest taka sama?
Mam wlasnie podobnie, niby zbieznosc w zeszlym roku zrobiona i nie bylo problemow. Teraz po przesiadce na letnie (225/50/17) auto "myszkuje" na nierownosciach/dziurach. W koleinach to norma, ze czasem ucieknie. Dziwne to, ze jadac wolniej to kola napotykajac na przeszkode nie trzymaja sztywno kierownicy, kierownica skreca. Kola OK, zawieszenie - stary tylko lewy wahacz, koncowki drazkow.
Z tylu są śruby mimośrodowe do regulacji kąta pochylenia oraz zbieżności. Jak w ASO nie mogli ich odkręcić to nie wiem w czym mieli problem aby po konsultacji z Tobą uciąć stare i wymienić na nowe które są dostępne w ASO. Komplet tych śrub ok 2 stów.
Szymon, podjedź do Zielonki do Błońskiego (http://www.blonski.com.pl/kontakt.html). U mnie inni mówili, że nie da się, że koniec regulacji, a tam idealnie ustawili
Jedyny problem, że nie można umówić się na konkretną godzinę, trzeba na miejscu stanąć w kolejce![]()
Tylko wtedy, gdy przez długi czas śruby nie były ruszane.mi też tyłu nie mogą odkręcić, u 2 speców byłem. Chcieli palnikiem podgrzewać niszcząc przy tym gumowe tuleje. Mój mechanik odkręca bez problemu. Ogólnie ustawienie geometrii to jest jakiś dramat