Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

diagnosta od razu wyczail ze zbieznosc rozjechana z przodu
Gorne co prawda na jakies budzetowe maxgeary, ale na dol wlecialy juz meyle. Co sadzicie Panowie ...
Fakt, dużo za duży minus z przodu, ale po "poprawce" zbieżności spieprzyli ci prawidłową zbieżność z tyłu. Przód teraz OK.
Sądzimy, że meyle powinny iść do góry, a tanie badziewie na dół
Możesz to jakoś uzasadnić?
Niedawno było napisane, koła tylnej osi powinny być ustawione rozbieżnie
Natomiast musisz pojechać na poprawienie tyłu, koła "patrzą się" w złą stronę
Zaglądajcie proszę do instrukcjiJesteś pewien?

Na pewno widzisz to co ja? Post #271Według mnie @Darrr ma koła ustawione idealnie.
Być może nie używają instrukcji, a polegają na nastawach zapisanych w urządzeniu. Kiedyś byłem w serwisie, który też miał urządzenie z błędnymi nastawami, ale miałem w schowku instrukcje auta i grzecznie wytłumaczyłem co i jak ma być. Nie pamietam nazwy maszyny, kojarzy mi się z Jim BeamDlaczego oni nie robią zgodnie z instrukcją?
Koła przednie ustawione są zbieżnie, czyli z minusem (patrzą się do środka osi), natomiast koła osi tylnej zgodnie z instrukcją powinny być ustawione rozbieżnie (z plusem)
Na pewno widzisz to co ja? Post #271
Zbieżność dla koła tylnego lewego -0.06, prawego +0.29. Gdzie tu idealnieDziwne że auta nie znosi.
Witam, ktoś kto się zna może potwierdzić że geometria została zrobiona jak należy?
Pokaż załącznik 286563