• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Felgi 467 MB FELGI 18'' 5x110 ALFA ROMEO 159 - prezentacja

Auto
1.9 16v JTDM o mocy 150KM Kombi
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz kilka stron dalej w temacie " Podpowiedzcie mi jakieś fajne felgi " i ...nie bałagań:stop:.

Tylko, że jest mała różnica miedzy tymi tematami. Ja mam wybrany model felgi i poszukuję czy ktoś już takie posiada na swoim aucie ponieważ chce zobaczyć jak to wygląda wizualnie.

Ja mam te felgi tyle, że 17 cali. Mam je na zime więc niestety nie zrobię fotki żebyś mógł zobaczyć jak to wygląda :(ale możesz uwierzyć na słowo, że wygląda naprawdę dobrze :)

Mimo wszystko proponuję Ci przenieść Twoje pytanie do wspomnianego przeze mnie tematu.Tam zagląda gość który robi wizualizacje ( czasem nawet udane ) i z pewnością do wieczora zobaczysz jak te fele wyglądają na srebrnej SW : ) pzdr.

Amortyzatory
Powrót