przed chwila sie zalogowalem ...
dziala
qaz@niepodam.pl
haslo - qaz
przed chwila sie zalogowalem ...
dziala
qaz@niepodam.pl
haslo - qaz
racja zalogowałem się zamiast q wpisywałem gale coś nie mogę ogarnąć wpisuję moje numery i wychodzi że nie ma takiego numeru
alfa 145
alfa 147x5
alfa 155 v6
alfa 159 jtd 8v
Witam wszystkich, mam problem i mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc.. A mianowicie nie mam kodu do radia (mam radio z navi tą dużą niżej link ze zdjęciem z neta)
https://www.google.pl/search?q=alfa+...YX9_D0lOQrM%3A
i problem tkwi w tym, że wyjąłem ją aby znaleźć te numery, które trzeba podać na tych stronach co podaliście je wcześniejAle.. Nie mam ani na górze, ani na dole ani z tyłu ani po bokach żadnych numerów.. jedyne co mam to naklejkę ale żadne z tych numerów nie pasują do tych, które trzeba podać aby odzyskać kod.. W załączniku przesyłam zdjęcia tej nalepki.
A i jest to alfa romeo brera 2006 rocznik.
Wpisując zły kod wyskakuje mi to: Włożony kod jest nieprawidłowy. Wpisz kod główny lub systemu przez ON / OFF - kluczyk
Nie wiem czy jest jeszcze jakiś inny kod żeby to zrobić czy jak. Proszę o pomoc bo już mam dość tej ciszy w samochodzie..
Aa i nawet wpisywałem ten czterodyfrowy kod 0681 ale nic to nie dało..
Ostatnio edytowane przez kadetmen12 ; 12-03-2016 o 17:34
Odświeżę temat.
Po wpisaniu numerów nie znajduje mi mojego radia na żadnej ze stron. Może coś źle wpisuję, proszę o pomoc w znalezieniu kodu do radia BP630369609582 7 646 303 316.
Dziękuję i pozdrawiam
Dziś spróbuję ale radio dało mi karę i wyświetla się napis BLOCKED/ WAIT wyczytałem że po ok godzinie samochodu na zapłonie powinna pojawić się możliwość wpisania ponownie kodu.
Ok 2623 działa wielkie dzięki, a teraz pytanie gdzie podłączyć kostkę kabla AUX (zółta taka)
Witam, czy ktos probowal rozkodowac navigacje magneti marelli?
Witam,
Panowie problem mam tego typu:
według stronki którą kolega tutaj dał kod do mojego radia to 1699.
Ale niestety nie wiem jak wpisać te 9, bo na radiu są klawisze od 1 do 6 tylko... próbowałem różnych kombinacji ale dalej nie umiem tych 9 wpisać
Chyba, że coś źle robię na tej stronce, chociaż za każdym razem wyskakuje ten sam kod.
W razie czego:
BP630267656053
7646302316
EDIT:
Już działa.
Poprostu na tej stornie trzeba wybrać ALFA ROMEO, a ja wybierałem BLAUPUNKT i tu był problem.To tak na przyszłość dla innych![]()
Ostatnio edytowane przez Jarek` ; 21-05-2017 o 14:15
Mógłby ktoś mi zczytać kod do radia:
BP:7 646 302 316
1560730930