Cześć, coś na stronie nie mogę wygenerować kod.
BP630277829556
SN: 7646302316
Z góry dziękuję.
Cześć, coś na stronie nie mogę wygenerować kod.
BP630277829556
SN: 7646302316
Z góry dziękuję.
Witam,
wybaczcie, że zadam dosyć dziwne pytanie ale mam problem z radiem w Julce 2014- Uconnect 5. Odbiera stacje radiowe i nawet pokrętłem można je zmienić ale już inne funkcje nie działają. Tak jakby nie działał panel dotykowy. Czy to może być blokada spowodowana brakiem jakiegoś kodu. Może macie jakiś pomysł, co sprawdzić w podłączeniach. Nie chce wymieniać całego radia przed sprawdzeniem. Pls. Wiem, że sprawa dotyczy innego modelu ale już pisałam na innym forum i zero odzewu.
Ostatnio edytowane przez Sylvia ; 09-06-2023 o 09:53
Mam tylko ten nr . Uda się dostać kod ?![]()
Dzień dobry,
Bardzo proszę o pomoc w rozkodowaniu fabrycznego radia BP. Niestety nie dostałem karty kodów od poprzedniego właściciela.
Dodatkowo mam problem, bo ostatnia cyfra jest zdrapana i wydaję mi się, że było to "1". Może jest możliwość
odczytania nr bezpośrednio z radia? Z góry dziękuję za pomoc.
Nr seryjny: 815BP836299691241 - P/N: 7 648 362 316.
Bardzo dziękuję za pomoc. Sprawdziłem ten kod, niestety nie działa. Chyba czeka mnie jednorazowe testowanie po jednej cyfrze.
Może można kupić jakąś apkę, gdzie nie trzeba płacić za każdą próbę wprowadzenia, bo szybko przekroczę wartość radia :-)?
Nie śmiem prosić, o podanie pozostałych 9 kodów dla różnych cyfr na końcu. A może jest możliwość wyświetlenia w tym radiu
SN na wyświetlaczu?