• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Monitor zatkania i wypalania DPF - już jest

Dzięki , czy jednak na 100% będę mógł kontrolowac DPF podczas jazdy?

Dzięki , czy jednak na 100% będę mógł kontrolowac DPF podczas jazdy?

517.jpg

Zrzut ekranu właśnie z takiego monitorowania.
Od góry stopień zapchania, temperatura wydechu i postęp regeneracji.

Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a

Tak. To ten program.
Przy czym ja kupowałem ze strony alfaobd.com a nie z allegro.

Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a

przepraszam za odświeżenie tematu ale bardzo mi zależy na kontakcie z markos7 , chciałbym kupić monitor dpf od niego. ktoś pomoże ? pisałem wiadomość na priv ale pozostała bez odpowiedzi... pomimo że się dzisiaj logował, proszę Was o pomoc...

witam, czy można zamówić dpf monitor?

Z tego co mi wiadomo, to obecnie ten produkt nie jest dostepny. A szkoda.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mam do sprzedania DPF monitor. "9" sprzedana, a sprzęt się ostał. Jedna sztuka. Zainteresowanych proszę o kontakt przez PW.
Model z Eculab.

Ostatnia edycja:
Dpf monitor

Cześć! Chiałbym się spytać czy jest gdzieś możliwośc kupna dpf monitora ? Moje auto to alfa 159 1.9jtdm 150km. Jeżeli tak to jaka orientacyjnie ceną i gdzie można to kupić ? Z góry dzięki pozdrawiam

Informacja na temat DPF monitor eculab jest dostępna na grupie na FB.
Także Panie i Panowie czekamy

Amortyzatory
Powrót