piotrek_inf
Nowy
- Auto
- Lancia Delta III 1.8 Di
Zagazować można jedynie 1.8MPI 140KM.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mialem podobny dylemat. Jezdzilem nissanem primera z99 roku przez 6 lat. Zero napraw. Pojawila sie decyzja o zakupie "awaryjnej" i kosztownej Alfy, pewnie dlatego ze zycie jest za krotkie zeby jezdzic nudna puszka nissana. Mimo tego, ze jestem raczej skapcem, nie zaluje tej decyzji. Kosztowny serwis Bella wynagradza mi codziennie doskonala jazda i wygladem. Szczerze polecam.Kurde trochę się obawiam, w obecnym aucie koszty mam praktycznie zerowe, ale nie ma co porównywać auta za 10 tys. do auta za 25-30 tys.
Pewnie powiecie, że skoro kupuję auto za tyle pieniędzy to powinienem się liczyć z droższym serwisem. Niestety na razie póki co jestem przyzwyczajony do bardzo niskich kosztów napraw, a i tak jest ich praktycznie nic.
a nie wiem ile w tym prawdy przy wtrysku bezpośrednim z instalacją gazową i tak musi spalać benzyne także marne oszczednosci
zawsze na szrot mozna podjechac, i cos znajdziesz.
Jak kupisz w castoramie szpule drutu i tasme klejaca to bedzie jeszcze taniej :-/
Fakt świetnie się prezentuje. I równiez szukam w takiej czerwieni jak Twoja dareknewry i z chromowanymi lusterkami.