Na zimnym silniku pojawia mi się błąd "pre heating glow plugs not available". Wymieniłem świece żarowe i nie pomogło. Wymieniłem przekaźnik świec żarowych i też nie pomogło. Dodam jeszcze, że po wymianie świec gorzej pali na zimnym silniku.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Polecam instrukcję obsługi.W którym miejscu dokładnie znajduje sie ten bezpiecznik bo nie zanlazłem.
Polecam instrukcję obsługi.
Dość konkretny widzę. Pytam, bo poprzedni właściciel w mojej 9 w kwietniu wymienił na jakiegoś Boscha 60 Ah 540 A. Nie za słaby? Bo jeszcze chyba tylko aku nie sprawdziłem w kontekście ciężkiego porannego odpalania samochodu i przy okazji wyskakującej co jakiś czas kontrolki świec.Taki mam już od roku i daje radę. http://www.varta-automotive.pl/pl-pl/products/automotive/silver-dynamic/585-200-080
Ten jest zdecydowanie zbyt słaby. Swój kupiłem po konsultacji z ASO. Na zimne rynki sugerują 85-88 Ah, na cieplejsze wystarczy 74 Ah. Jak kupiłem auto to siedział w nim Midac (jakościowo chyba też dobre ogniwa, cenowo na pewno "lepsze" od Varty) o pojemności 100 AhDość konkretny widzę. Pytam, bo poprzedni właściciel w mojej 9 w kwietniu wymienił na jakiegoś Boscha 60 Ah 540 A. Nie za słaby? Bo jeszcze chyba tylko aku nie sprawdziłem w kontekście ciężkiego porannego odpalania samochodu i przy okazji wyskakującej co jakiś czas kontrolki świec.