jarekw1985
Nowy
słabo te alfy sa zabezpieczone
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
słabo to są mazdy. jeśli chodzi o 159 to nie jest źle, głównie te sanki to na poziomie mazdy, reszta OK. czasem coś z progami się dzieje bo tam się napycha piasek/błoto i stoi woda wiecznie, ale też nie piszemy o autach <10 lat tylko raczej znacznie powyżej. nie wyrabiaj opinii też na podstawie aut niewiadomego pochodzenia, jakieś naprawy blacharsko-lakiernicze źle zrobione naruszają wszystko (np spawanie to już masz po ocynku w tym miejscu i trwałość jak w maluchu - nie ma siły).słabo te alfy sa zabezpieczone
Dziś zajrzałem pod swoją na podnośniku. Zardzewiałe sprężyny i amortyzatory poszły do wymiany. Podłoga jak nowa, ale sanki tragedia. Całe w "powierzchownej rdzy". Kupuję puszkę hammeraita póki da się to jeszcze uratowaći działam
Przejrzałem temat, ale większość porad dla tych którzy sanki konserwują. Dziś byłem pod autem i nie wygląda to ciekawie, w jednym miejscu bałem się mocniej ręką wcisnąć żeby nie zrobić dziury. W takim razie zostaje tylko szukanie używki we w miare dobrym stanie? Podejrzewam, że nowe nawet jeśli są to w kosmicznej cenie.
tak wiem tylko nie o to chodzi... pytam czy to są te części bo nie mogę tego określić.raczej szukaj w lepszym stanie , z tego nic juz nie bedzie