jackblackxxx
Nowy
Witam mam kabel taki niebieski od Viaken,można nim zrobić osiowanie proxy bo nie mogę się połaczyć z can,a z silnikiem się łącze bez problemu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeszcze tego nie rozbierałem, jest to jakiś konkretny rezystor czy jest tylko jeden?Usuń rezystor
Super, dzieki wielkie.R04 z opisem 121
Pisałem w temacie nawigacji, ale tu chyba bedzie bardziej odpowiednie miejsce.
Do swojej 9-ki z grudnia 2010 z fabrycznym B&M zalozylem fabryczna nawigacje (poliftowa z 04.2011r). Standardowo miga licznik, radio gra, sterowanie w kierownicy dziala, ale tez nie do konca poprawnie, jednak niepokoi mnie kilka rzeczy. Nie dziala mp3 z USB w schowku, w ogole nie widzi tego navi, nie dziala Bluetooth, tzn na wyswietlaczu miedzy zegarami widac ksiazke tel i sluchawke w przypadku polaczenia, ale nie slychac wybierania w glosnikach, nie wycisza sie radio, nie slychac nic przez glosniki.
Co powinienem zrobic? Czy osiowanie moze cos pomoc? Czy ktos moze mi pomoc w Wawie lub okolicach?