Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Do tego jakieś mrzonki o ASO i przeglądzie
Napisz mi jakie są nie domowienia?[MENTION=114]Belfer[/MENTION], w tym temacie jest tyle niedomówień ze strony autora, że szkoda w ogóle podnosić rękawicę.
Poziom tego forum spada na dno.
widzi każdy kto wie na czym polega przekładka.
w tym temacie jest tyle niedomówień ze strony autora
Nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie.Napisz mi jakie są nie domowienia?
Belfer chciał go sprowadzić na ziemię, ponieważ, jak autor sam zaznaczył, że jest mu obojętne, po której stronie ma kierownicę. Otóż świadomym kierowcom nie jest to obojętne. Takie auto można mieć odpicowane na zloty, sporadyczne wypady, jakiś klasyk czy youngtimer, ale do jazdy codziennej anglik u nas się nie nadaje z głównej przyczyny - bezpieczeństwa.Magil, jakich niedomówień? Kolega, mieszkający w UK, ma tam 159 z kierownicą po prawej stronie i chce ja przyprowadzić do Polski, ale nie chce, co suponuje mu Belfer, jeździć takim zestawem po Polsce, dlatego chce przełożyć kierownicę - sprawa jest prosta, jak konstrukcja cepa, gdzie tu widzisz jakiekolwiek niedomówienia, bo ja dostrzegam jedynie u niektórych, brak czytania ze zrozumieniem oraz fobie, wywołane nie wiadomo czym.
Jeśli ASO, nie jest w stanie sprawdzić fachowości dokonania przekładki, wiedząc, że takowa została dokonana, to od zaraz powinna przestać zajmować się naprawą samochodów.
Jeżdżę w uk już sporo czasu i tak samo przyjeżdżam do PL i nie robi na mnie różnicy czy jadę lewa strona czy prawa bo tak samo się jeździ tylko kierownice masz po innej stronie . A co do przekładki to się zastanawiam czy ja zrobić ale widzę tylko że na tym forum każdy ma jakieś problemy i od razu nie bo to drogo bo to bo tamto to moja sprawa jest czy wydam na to 6tysi czy 10tys. I temat uważam za zamknietyNie odpowiedziałeś mi na moje pytanie.
Forum służy do dyskusji, Ty jej unikasz.
Poza tym jedyny argument "za" jazdą autem z kierownicą po złej stronie po naszych drogach to cena zakupu auta. Nie ma innych.
Jak zauważył [MENTION=71523]sonic[/MENTION], nie napisałeś czy zamierzasz tym autem jeździć na kontynencie czy w UK (swoją drogą założę się, że na kontynencie, w innym wypadku nie pisałbyś o przekładce).
Tutaj koledzy podali słuszne argumenty, dlaczego nie warto robić przekładki z przyczyn finansowych, które to [MENTION=71523]sonic[/MENTION] rozdmuchał prawie do granic absurdu.
Belfer chciał go sprowadzić na ziemię
że jest mu obojętne, po której stronie ma kierownicę.
Takie auto można mieć odpicowane na zloty, sporadyczne wypady, jakiś klasyk czy youngtimer, ale do jazdy codziennej anglik u nas się nie nadaje z głównej przyczyny - bezpieczeństwa.
Poza tym jedyny argument "za" jazdą autem z kierownicą po złej stronie po naszych drogach to cena zakupu auta.
Tutaj koledzy podali słuszne argumenty, dlaczego nie warto robić przekładki z przyczyn finansowych
które to @sonic rozdmuchał prawie do granic absurdu.
A co do przeglądu po takiej naprawie w ASO to nawet mnie rozśmieszyłeś.
Naprawdę autem z UK jeździ się tak samo po drogach PL? Naprawdę??!Jeżdżę w uk już sporo czasu i tak samo przyjeżdżam do PL i nie robi na mnie różnicy czy jadę lewa strona czy prawa bo tak samo się jeździ tylko kierownice masz po innej stronie
Probowales jeździć zdrowy rozsądku ? Jak nie to wypowiedzi zatrzymaj dla siebie .Naprawdę autem z UK jeździ się tak samo po drogach PL? Naprawdę??!
Zdrowy rozsądek wyparował. Rzeczywiście, temat do zamknięcia.
Tak jak twój kolega zero wnosicie do tej rozmowy . To jest polskie forum dno i wodorostyNaprawdę autem z UK jeździ się tak samo po drogach PL? Naprawdę??!
Zdrowy rozsądek wyparował. Rzeczywiście, temat do zamknięcia.
Naprawdę autem z UK jeździ się tak samo po drogach PL? Naprawdę??!
sonic no widzisz jakich mamy w Polsce fachowców haha jak w programie " bedzie pań zadowolony "