Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Podobno ja mam takie małe Brembo u siebie. Jak będę w garażu to spróbuję zrobić jakieś forki.Tak, wiem. Aktualnie mam taki swap i się go pozbywam.
Trafiłem tylko na temat małego Brembo i chciałbym zobaczyć jak to wygląda. Montowane było nawet w 1.9 8V podobno.

Do tej pory nie słyszałem żeby piszczały. Ale moim zdaniem, jeśli chodzi o piszczenie to bardziej na to mają wpływ klocki niż zaciski. Hamują całkiem nieźle, nie mam porównania do zwykłych zacisków.Super, dzięki wielkie!
Jak jest z piszczeniem tych zacisków?
Nie do końca. Wiedzą Ci, którzy montowali Brembo ze 166 do 159Do tej pory nie słyszałem żeby piszczały. Ale moim zdaniem, jeśli chodzi o piszczenie to bardziej na to mają wpływ klocki niż zaciski.
Zwróć jeszcze uwagę na felgi (kształt ramion), bo zostały zmienione po lifcie, żeby pomieścić większe zaciski.Pokaż załącznik 225629Pokaż załącznik 225630
Tak to wygląda u mnie. Na tą chwilę innych fotek nie mam jak zrobić.
Sam sobie tutaj odpowiem
Jeśli ktoś ma przedlift i chce montować takie zaciski to trzeba wymienić zwrotnice oraz górne wahacze.
Puściłem Ci VIN na privSam sobie tutaj odpowiem
Zwrotnica jest w jednym typie.
Zacisk montowany jest tylko od czoła samochodu bez żadnego adaptera.
Jeśli ktoś ma przedlift i chce montować takie zaciski to trzeba wymienić zwrotnice oraz górne wahacze.
Na to pytanie można odpowiedzieć tylko i wyłącznie mając w ręku obie zwrotnice. Strzelam, że nie będzie pasować.A zwrotnica od 2.4 przedlift nie będzie pasować?
Poza zwrotnicami nie zapomnij o lozyskach kół i piastach, bo wg mnie tez sa inne przy zwrotnicach z 2.4Na to pytanie można odpowiedzieć tylko i wyłącznie mając w ręku obie zwrotnice. Strzelam, że nie będzie pasować.
Na szczęście używane zwrotnice są tanie. Oby proste![]()