• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Temat Radia aux usb

KEIM

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159
Witam
Mam 159-tke mam fabryczne radio i mam opcje aux ale co dalej? muszę coś dokupić by to działało? podobno jest kabel który trzeba kupić ale radio mam wyjąć i go gdzieś odprowadzić? w sensie w schowku czy gdzieś? propo schowka... mam w schowku takie wejscie jak na zdjęciu i zupełnie nie wiem po co na co... chce to auto doprowadzić to jak najwięcej fabrycznego stanu więc skoro jest tam jakieś wejscie to na coś to musi być podobno wejscie usb ale jak to podłączyć itd. ? orientuje sie ktoś? dziękuje za opd.
pozdawiam

Załączniki

• 09042017274.jpg
    09042017274.jpg
    91.3 KB · Wyświetleń: 14
  • 09042017273.jpg
    09042017273.jpg
    51.1 KB · Wyświetleń: 13
Jakbys był zainteresowany to posiadam zmieniarke cyfrowa do radia bez nawigacji. Kupilem ja za 200 zl tydzien temu oddam za 100zl. Ja mam connect nav i dlatego chce sprzedac bo nie pasuje do mojego radia. W sklepie nie chca przyjac zwrotu.

co do zmieniarki USB/SD/AUX to polecam :) mam taką już od 6 lat. Kabelek wyciągnięty tym przepustem od usb. Sama zmieniarka, to pudełko wielkości paczki papierosów zamocowana na taśmę rzep, wszystko w schowku. Ja używam karty SD, 10 folderów, po 99 mp3 w każdym.

Jakbys był zainteresowany to posiadam zmieniarke cyfrowa do radia bez nawigacji. Kupilem ja za 200 zl tydzien temu oddam za 100zl. Ja mam connect nav i dlatego chce sprzedac bo nie pasuje do mojego radia. W sklepie nie chca przyjac zwrotu.
Kolego wysłałem Ci pw w sprawie zmieniarki. Jestem zainteresowany. Czekam na odpowiedź :)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót