ja mam gorne ze strongflex jęczą troche szczegolnie po myciu ale spray do łancucha motocyklowego i na miesiac jest cisza![]()
ja mam gorne ze strongflex jęczą troche szczegolnie po myciu ale spray do łancucha motocyklowego i na miesiac jest cisza![]()
Również mam poliuterany z Olkusza, zamontowane max miesiąc temu, od tygodnia lewy skrzypi na ostrych progach zwalniających
Rozyk, nie masz czasem ich odwrotnie założonych? Jak do nich specjalnie dzwoniłem z pytaniem w jakim kierunku zakładać, to info było takie "od środka do zewnątrz, podkładka od środka", u Ciebie widzę odwrotnie, pytanie który z nas ma poprawnie![]()
Ja mam tym scieciem do srodka i podkladki z obu stron i dwa lata i cisza
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
A u mnie strongflex piszczy jak stary tapczan
Macie albo zle założone/nasmarowane albo pecha . Na zdjeciach slabo.widac ale od srodka mam teflon a od zewnatrz metalową podkladke
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
[MENTION=15826]Nazar[/MENTION] prawdę ci powieja latam na takich już roczek i nic nie skrzypi.
- - - Updated - - -
[MENTION=15826]Nazar[/MENTION] prawdę ci powieja latam na takich już roczek i nic nie skrzypi.
ja wogole zadnych podkladek nie mialem ale to strongflex chyba czas na tuning![]()