• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Poszukuję mechanika

piterr999

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v
Witam,
Szukam dobrego mechanika, który specjalizuje się w serwisie alf . Chodzi o wymianę sprzęgła, dwumasu, tarcz i klocków, diagnostykę ogólną całego pojazdu. Może i nawet czyszczenie kierownic turbo. Czyli ogólnie rzecz ujmując serwis :) Możecie polecić jakichś sprawdzonych mechaników? A może ktoś z forumowiczów potrafi? W grę wchodzi głównie woj. Lubuskie, Dolnośląskie, ew. Jeszcze wielkopolskie.

Ja serwisuje u Nagorskich

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ale w ASO u Nagórskich to ceny pewnie kosmiczne...?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ja place za pelny serwis 1000 zl

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

co to jest "pełny" ? filtry i olej ?

Radze nie utrudniać sobie życia i nie szukać specjalistów od jednej marki tylko znaleźć fachowca od samochodów ;]

Amortyzatory
Powrót