Witam przy hamowaniu do świateł zapaliła mi się kontrolka i nie wiem co ona oznacza sorki że słabo widać ale po około 30 sekundach zgasła
Witam przy hamowaniu do świateł zapaliła mi się kontrolka i nie wiem co ona oznacza sorki że słabo widać ale po około 30 sekundach zgasła
problem z włącznikiem świateł stopu, znajdującym się nad pedałem hamulca, po prostu powoli kończy swój żywot. U mnie też czasami się to zapala przy hamowaniu
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo" - Jeremy Clarkson
Pomogłem?Dodaj punkt reputacji
(gwiazdka pod postem)
''jak najszybciej zwrocic sie do aso alfa romeo''.......................ja bym powiedział ''omijac aso alfa romeo szerokim łukiem'' po ostatniej naprawie blacharsko-lakierniczej w auto-ostobramska ja już dziekuje tym ''panom'' ''lakiernikom'' i ''blacharzom''...po prostu partacze i oszuści.
Większośc problemów opisanych w instrukcji obsługi to zalecenie aby jak najszybciej udać się do ASO, nawet przy wymianie żarówki halogenów, a to nic skomplikowanego
![]()
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo" - Jeremy Clarkson
(gwiazdka pod postem)
A co mają napiać? Podjedź do pierwszego lepszego mechanika? Jak widzę jak kolejni mechanicy zostawiają po sobie niespodzianki (np. ślady młotka na wahaczach, obrobione imbusy na gałkach - którymi się nie kręci, tylko pilnuje żeby gałka się nie obracała podczas dokręcania śrub, trytytki na osłonach drążków - zamiast specjalnych opasek) to jedyny sensowny wpis powinien wyglądać: "naucz się mechaniki pojazdów i zrób to sam".
Dokładnie. Dlatego ja omijam ASO z daleka![]()
(gwiazdka pod postem)