[159] Emblemat otwierania klapy bagaznika / ktory

Crazy_Joe

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 TI 1,9JTDm 16V 150KM, 2008
witam
potrzebuje wymienic bo stary wyblakl.
na allegro sa dwa
pytanie, czy i jeden i drugi sie nada. czy jest jakas roznica czy mam wyjac najpierw stary?

dyskretna roznica ale moze sie okazac kluczowa

2a2f55cf40bfb0e5a49f9f64597b.jpg

3bf5f60e469586b96c2e497f637c.png

- - - Updated - - -

juz chyba sam wiem... pierwszy jest do otwierania klapy a drugi w wersji bez otwierania click push?

Ale po co wymieniać całość, skoro można wymienić tylko tę część ozdobną? Na forach są tutoriale jak to zrobić.

witam
potrzebuje wymienic bo stary wyblakl.
na allegro sa dwa
pytanie, czy i jeden i drugi sie nada. czy jest jakas roznica czy mam wyjac najpierw stary?

dyskretna roznica ale moze sie okazac kluczowa

Pokaż załącznik 241311

Pokaż załącznik 241312

- - - Updated - - -

juz chyba sam wiem... pierwszy jest do otwierania klapy a drugi w wersji bez otwierania click push?

Jeden to zwykły znaczek a drugi z przyciskiem do otwierania bagażnika z mikrostykiem

[MENTION=28117]slawek986[/MENTION] Oba emblematy są z mikrostykiem do otwierania klapy.
[MENTION=74857]Crazy_Joe[/MENTION] Pierwszy z wtyczką prostą, to emblemat do 159. Drugi emblemat z wtyczką kątową, jest dla Brery.
Zarówno 159 jak i Brera dostały mikrostyk w emblemacie po lifcie.

[MENTION=28117]slawek986[/MENTION] Oba emblematy są z mikrostykiem do otwierania klapy.
[MENTION=74857]Crazy_Joe[/MENTION] Pierwszy z wtyczką prostą, to emblemat do 159. Drugi emblemat z wtyczką kątową, jest dla Brery.
Zarówno 159 jak i Brera dostały mikrostyk w emblemacie po lifcie.
To dziwne bo ja miałem taki z drugiego Zdjęcia bez mikrostyku. Znaczek przedliftowy

Ostatnia edycja:
Miałeś taką jak na drugim zdjęciu, z kątową wtyczką? To do czego ta wtyczka?
U mnie w brerze nie ma w ogóle wtyczki bo mam przedlift, więc otwieranie klapy jest w podłokietniku.

Nie bylo wtyczki. Po prostu tylko ten widoczny na zdjęciu plastik. Ja też nie miałem mikrostyku bo wersja przedliftowa ale teraz już mam emblemat poliftowy z mikrostykiem i mogę otwierać z podsufitki albo naciskając znaczek

Nie bylo wtyczki. Po prostu tylko ten widoczny na zdjęciu plastik. Ja też nie miałem mikrostyku bo wersja przedliftowa ale teraz już mam emblemat poliftowy z mikrostykiem i mogę otwierać z podsufitki albo naciskając znaczek
Z giulietty też pasuje.

Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka

Pasuje. Sam mam taki założony.

Nie. W przedlifcie nigdy nie było znaczka otwieranego

Amortyzatory
Powrót